Aktywne Wpisy

lila626266363 +28
oszust Marcin Repczyński wyłudzil ode mnie 600zł, wypłacił kasę w bankomacie, po tym zero kontaktu, wysłał mi swój dowód ale co z tego jak może fałszywy a jak myslicie policja coś z tym zrobi? narazie czekam na paczkę, myślicie że będą kamienie czy stara nokia?
źródło: Screenshot_2025-01-26-04-07-43-68_d4c83e98b7363fb18e9bde28130b0ba3
Pobierz
freedomseeker +28
🇪🇺 Komisja Europejska zatwierdziła stosowanie sproszkowanych larw jako „składnika” w kilku kategoriach żywności, w tym w pieczywie.
Opublikowane rozporządzenie wykonawcze Komisji 2025/89 z dnia 20 stycznia 2025 r. zezwala na wprowadzanie do obrotu sproszkowanych całych larw mącznika (Tenebrio molitor) poddanych działaniu promieniowania UV jako nowej żywności oraz zmieniające rozporządzenie wykonawcze 2017/2470.
Może być dodawany do produktów takich jak sery i produkty serowe, dżemy owocowe i warzywne, żywność na bazie makaronu, przetworzone produkty
Opublikowane rozporządzenie wykonawcze Komisji 2025/89 z dnia 20 stycznia 2025 r. zezwala na wprowadzanie do obrotu sproszkowanych całych larw mącznika (Tenebrio molitor) poddanych działaniu promieniowania UV jako nowej żywności oraz zmieniające rozporządzenie wykonawcze 2017/2470.
Może być dodawany do produktów takich jak sery i produkty serowe, dżemy owocowe i warzywne, żywność na bazie makaronu, przetworzone produkty
źródło: temp_file4400984655817638260
PobierzTakie jedzenie
- To nie jest jedzenie dla ludzi 30.1% (238)
- Świnie niech tym karmią 24.3% (192)
- Smakowicie wygląda 45.6% (361)

Kamil wzór. Chłop najlepszy od wielu edycji konkret.
Wampirek od challengera nagle mówi ze chciala powalczyc. Jak to mowia po frytach
Stanislaw. Chlop ewidentnie juz kogos mial przed progrsmem. W programie denny. Rodzina nie chciala brac udzialu w popelinie. Najlepsza Roksana jeszcze sie ludzila ze Stasiu przystojniaczek mial ja fsworytke a tu bec scena z programu gdzie pytaja Stasia czy o ktores mysli kladac sie spac a gosc krotko: nie. Mina Roksanki bezcenna.
Ela. Stasiu jest rozradowany ze Marek okazsl sie tulipanem. Marek gosc ma tupet. Wine przerzucs na Ele. Obarcza ja tym ze nie ma uczuc a ssm jest krystsliczny jak wodka w kielonku. Szkods ze Ela nie wyciągnęła armat. Byloby piekne zaoaranie.
Krzystzotf. Uczycielka ladnie go pocisnela zeby sobie nie dodawal pewnosci siebie i ze z czym do ludzi. Chlop i tak szczesliwy bo z 50letnia Bogusia planuja dzieci.
Pieczarkowa wieczny foch. Chlopaki za mile dla niej. Adas dalej gestykulacja mialka i cieple kluchy. Kamilka zgasila go jak chciala. Az sie prosilo by jej powiedzidc kika slow prawdy o wiecznym fochu. Mimoza. Nie zawsze za uroda idzie charakter.
#rolnikszukazony
Ela wyciągnęła armatę. Powiedziała że Marek jej przysrał. Ciało ma modelki ale do twarzy mogła by sobie wstrzyknąć botoksu. Jakim trzeba być chujem żeby tak powiedzieć. Widać po niej że jest zniszczona. Marek to wampir energetyczny. Szkoda tej babki.
Pieczara p----------a jak lato z radiem. Każdy odcinek z nią to było złoto i żale na instagramie czy fb że ona