Aktywne Wpisy
Lazurka +758
Czy widzieliście kiedyś, jak wasi rodzice się całują? Albo dają sobie pocałunki na przywitanie/pożegnanie? Jak to wyglądało u Was w domach? Ja przez 25 lat, nigdy nie widziałam nawet jednego pocałunku u moich rodziców. Nie mówiąc już o przytulaniu czy prostym "kocham cię". Nawet spali oddzielnie xD. Za to kłótnie były na porządku dziennym. Stąd może dlatego jestem tak wycofana :/
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Spawixon +714
bezbeckie żarty z papieża przeplatane antynatalizmem i wazektomia
pod kazdym wpisem o papiezu
pod kazdym wpisem o dzieciach są we dwojke zawsze
i zawsze ta sama #!$%@? spiewka mam ich oboje na czarno bo nie moge z cringe
jeju
w sumie co złego robi prostytutka? ona nikogo nie zmusza
to jest tak samo złe jak korzystanie z tego albo bycie antynatalistą ale to już wykopkom nie przeszkadza i tag
o mordercy czy złodzieju to ok zrozumiem bo robią komuś szkodę ale prostytutka świadczy usługę nikt ci nie kazał
ogolnie oni moze maja jakis syndrom wyparcia bo to nie jest normalne w sensie ta para i obsesja papieżowa hmm
no i normalnie bym miał ich w dupie ale to oni chodzą pod wpisy innych na temat dzieci i pisać te swoje wypierdy
smieszy mnie obrazanie osoby ktora akurat sie przydaje spoleczenstwu i nazywanie jej smieciem
trzeba byc idiotą bo prostytutki sa bardzo potrzebne
no nie moge tego zrozumiec bo dla mnie to normalne, chce to sobie pracuje, nic mi do tego xD
prostytutka nie zmusza do niczego w odróżnieniu od antynatalistów
a nazwanie tak innego człowieka bo jak już pokazuje z kim mamy do czynienia
Komentarz usunięty przez autora