@Tumurochir: Ma pogląd dobro rolnictwa, nie wiem więc do czego się p-----------z? Jeśli tak dalej pójdzie to na pewno zagłosuje na AgroUnię. Dlaczego? Bo wejdzie z każdym w koalicję kto będzie chronił polskie rolnictwo. Tego oczekuje od partii na którą głosuje. Małżeństwa LGBT? OK, ale biedronka i lidl do cen warzyw i owoców mają dodać ceny za które kupili te towary. Aborcja? OK, ale dajcie w końcu te flagi na
@Tumurochir Widzę elitę tego kraju. Pisowski pachołek. Aktywista który uważa, że wielki kapitał sponsoruje kłótnie na leftbooku. Społecznik wierzący, że Soros stoi za planem gospodarczym Polski. Feministka, która nie umie wytrzymać 5 minut bez atencji dla swojej osoby. Ma to sens ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Tumurochir: tak sie tworzy sojusze i kapitał polityczny xD wiadomo na lewicy wszyscy musza sie zgadzac, a jak ich poglady sie roznią w kwestii np zwierzątek, to trzeba mieć z nimi wojne ( ͡°͜ʖ͡°)
@Tumurochir: samo to nie oznacza wcale bycia debilem. W końcu on ma dbać o interes swojej grupy społecznej, niezależnie z kim po drodze ma przybić piątkę
@Wedam: Przehandlowałem. Przechandlowałem naklejki na ziemniakach za aborcję. "Prawo do skrobania, zarówno polskich dzieci, jak i polskich ziemniaków! Agrounia jest za!"
Przechandlowałem naklejki na ziemniakach za aborcję.
@kezioezio: dobra cena. Ja bym powiedział, że aborcja i tak jest kwestią bez negocjacji, bo kobieta i jej ciało to jej sprawa. Ale jeśli za to miałbym dostać naklejki na warzywa i kartofle, to dlaczego by nie skorzystać.
@Tumurochir: nigdy nie da rady w polityce. Jest mały, ma wadę wymowy i w-----a wyglądem. P0lki na takiego nie zagłosują. To nawet Kaczynski o tym wiedział i się schował w czas, wysuwając na przód Wysokiego Chada Matiego
Wszystkie.
#agrounia #neuropa #bekazprawakow #bekazlewactwa #4konserwy #rolnictwo
Przechandlowałem naklejki na ziemniakach za aborcję.
"Prawo do skrobania, zarówno polskich dzieci, jak i polskich ziemniaków! Agrounia jest za!"
@kezioezio: dobra cena. Ja bym powiedział, że aborcja i tak jest kwestią bez negocjacji, bo kobieta i jej ciało to jej sprawa. Ale jeśli za to miałbym dostać naklejki na warzywa i kartofle, to dlaczego by nie skorzystać.
@ZarejestrowanyMimoWoli: czyli tak jak wiekszosc polskich znaczących polityków