Wpis z mikrobloga

@kipman1: temat siostry mila,to jedyne co ci zostało.( ͡° ͜ʖ ͡°)uczepiłeś się jak tonący brzytwy.ji jedyne,co ci zostało,to wyzywanie mnie i mojej rodxiny( ͡° ͜ʖ ͡°)jadę cię od godziny,całkiem merytorycznie.i wiem,co robisz.nie odnosisz się do tego,co piszę,tylko mnie wyzywasz,bo to odwraca uwagę od ciebie i od tego,co o tobie piiszę.różnica między nami jest taka,że ja wiem,co robisz,a ty nie wiesz,co robię ja( ͡
ale na litość boską... laska nawet nie była w HP - Mati ma jeszcze inne siorsty, braci, kuzynki i pewnie mamę na IG - po co to?

vs.

może ty, twoja rodzina i twoje otoczenie jak jeździ za granicę to się #!$%@? gdzie się da.

że tak dopytam- mamy rozumieć, że @bubba222 czy jego rodzina była w HP?
czy to tylko podwójne standardy?
@kipman1:
@kipman1: Co z tego, że nie była w hp? Niestety dziewczyna prowadzi publicznego instagrama więc sama się naraża i promuje; to SZOKUJĄCE i TRAGICZNE, że ktoś może zrobić sobie taką krzywdę
(chyba dla pieniędzy lub dla fejmu, bo niby po co?)...
Nie widzę nic nadzwyczajnego w tym, że krytykujemy taki wygląd bo jest on ZAWINIONY!.
Dziewczyna nie urodziła się taka; brzydka, krzywa itd... tylko taki wygląd i życie wybrała i wykop
@MiLobuzik: hmm ale to jak ktoś prowadzi publiczne konto ale nie pcha się na afisz, tylko został po prostu gdzieś oznaczony to znaczy że inni mają prawo w niewybredny sposób krytykować jego wygląd? Myślisz że naprawdę hejtowanie na wykopie powstrzyma dziewczyny przed ingerencja we własne ciało.. nie sądzę. Uważam że hejtowanie tej dziewczyny i insynuacje w jej kierunku nie mając żadnych dowodów są po prostu słabe.
@AntonioBanTeraz: diabli wiedzą,co teraz by się przydało>wokół Hp przez HP3i HP4 smród się zrobił,Hubercika wywalili.albo jak to bywa usunęli na mniej eksponowane,lepiej płatne stanowisko.Powinni też zmienic całą ekipę-wciąż uważam,że się wypalili.Brak pomysłów.a może formuła powoli się wyczerpała.Zastanawiam się,czy są w stanie nawet nowi wymyśleć coś ciekawego.