Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +45
No heloł
Kopytnik_1 +8
#wojna #rosja #ukraina #polska #nato #wojsko #pytaniedoeksperta #ciekawostki
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
Miałam przed chwilą taką sytuację w pracy, że klient zostawił mnie z dwójką swoich małych wnuków, dosłownie na 20 sekund bo do auta po maskę wyskoczył i te 20 sekund ciągnęło się i ciągnęło i chociaż bardzo chciałam te dzieci zagadać, to każda próba była tak niezręczna i męcząca że tym dzieciom chyba żenadometr wywaliło poza skalę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#dzieci #przemyslenia
Moja ciotka bardzo się śmiała ze swojej siostry że tylko wnuki i wnuki.
A jak sama została babcią to tylko o swoich by gadała.
Jak samemu ma się dzieci to samo przychodzi.
@Sl_w_k_1: Może tak być. Nie chcę sprawdzać ( ͡
Zwierzaki - koteły, pieseły i inne są dużo lepsze!
@seraph88: Otóż to!