Wpis z mikrobloga

@Shmoikel: to, że negujesz pewne rzeczy nie sprawi, że twoja wersja jest prawdziwa. W dodatku żeby uwiarygodnić swoje wysrywy rzucasz twardymi danymi. Skąd te 5%, możesz wrzucić źródło? Zachowujesz się jak lewak kreując swoją rzeczywistość która odbiega od realiów
@NoMercyIncluded: czyli wg Ciebie dzisiaj nikt nie ma prawa do żadnej krytyki? na tym polega 'to nowe', że nie można wyrazić już swojej opinii na żaden temat? z automatu stajesz się plebsem i ciemniakiem bo nie chwytasz dzisiejszych trendów? widać to o czym piszę już doskonale działa bo jest pokolenie które broni wszelkiej patologii z wielką zajadliwością, wspaniale!

@rumkowski: i porównywanie szkotów do panów ze zdjęcia uważam za totalne przegięcie,
@nadmuchane_jaja: Na tym polega kaczka dziennikarska, mechanizm istniejący od kiedy tylko istnieją media (wcześniej w innych formach).
Więc to żadne "nowe", frajerzy żyli od tysięcy lat i dzisiaj też nie brak wypełniających tę lukę, w tym przypadku ty, oraz pośrednio ja, bo komentuję durny wpis o durnych wymysłach jakiegoś stażysty klepiącego durne "newsy" za wpis do CV.

z automatu stajesz się plebsem i ciemniakiem bo nie chwytasz dzisiejszych trendów? widać
@NoMercyIncluded: idąc tym tokiem rozumowania nic, nigdy, nikt nie może skomentować bo uznasz to za pseudoreklamę patologii (w Twojej ocenie). Na tym polega bycie człowiekiem, nie jesteśmy tacy sami, myślimy inaczej i różne rzeczy nas oburzają albo uszczęśliwiają. Ja wyraziłem tylko swoje zdanie w portalu ze śmiesznymi obrazkami dołączając losowy screen z jednego z największych domów mody, który jakby nie patrzeć wyznacza pewne trendy w branży. Moja obawa tyczy się bardziej
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@su1ik: z lekcji historii w liceum, tyle % społeczeństwa francuskiego stanowiła ichna szlachta, dlatego doszło do Rewolucji, chyba nie twierdzisz jak kolega, że ktoś poza nimi nosił peruki i się pudrował, na przykład chłopi czy stwarzający pozory kler, ale u nich najbardziej porządana była purpura.
@Shmoikel czy ty serio rewolucję kulturalną pomijasz? XD nie ze mną te filmy kołki koleżko. Teraz mogę przejść do meritum, dzisiaj nikt nie daje #!$%@? o ubiór. Możesz nosić co chcesz, możesz sobie analogię do tatuaży jeszcze ogarnąć. Ten sam temat, chociaż wiesz, że jak tos przesadzi to jest clownem z ubiorem to samo
@su1ik tak, może nosić co chcę i tak jak z wypudrowanego szlachcica 300 lat temu będą się śmiali chłopi wyzywając go od pederastów, tak teraz jak założysz nawet taką kurtkę za 5000 zł staniesz się obiektem drwin. Taka jest po prostu ludzka natura, tu chcecie udowodnić że noszenie spódnic było normalne, tak było ale nie dlatego że jakiś dyktator mody tak kazał tylko z wygody, to samo różowe ubrania, też zbytek, a
Pobierz
źródło: comment_1638185308ubUwQAVbz4SGOYH6c374dx.jpg
@nadmuchane_jaja: Też wychowałem się w latach 90, ale nie daję sobie łatwo wcisnąć do głowy jakichś wyświechtanych frazesów wymyślonych przez media.

Dzisiaj posiadanie rodziny i kredytu na dom to obciach, musisz coś znaczyć i na instagramie mieć sto tysięcy lajków.

Tak? Ile znasz osób mających "sto tysięcy lajków", a ile rodzinę i kredyt na dom/mieszkanie? Zwłaszcza jako stary dziad te pierwsze przypadki znasz tylko z mediów, prawda? No właśnie. To margines.
spódnic było normalne, tak było ale nie dlatego że jakiś dyktator mody tak kazał tylko z wygody

@Shmoikel: nie #!$%@? bo były stroje pajaca w tym spódnice które z wygodą nie miały niczego wspólnego. Kończąc wywód to #!$%@? się znasz tylko próbujesz realia zakłamywać robiąc fikołki XD