Wpis z mikrobloga

@Lk_hc: Witaj. Być może miałbym dla Ciebie bardzo atrakcyjną propozycję ale potrzebowałbym więcej danych na temat Twoich oczekiwań wobec tego co chciałbyś konkretnie robić (na ile chciałbyś też się przebranżowić) i ile chciałbyś zarabiać? Jakie przyczyny są powodem chęci rzucenia obecnego etatu? Płaca nieadekwatna do wykonywanej pracy? Brak możliwości podnoszenia kompetencji poprzez szkolenia? Brak możliwości szybkiego awansu? Brak czytelnej ścieżki kariery? Brak pomocy pozostałych osób z zespołu? Mętna atmosfera w pracy?

Moja propozycja dotyczy Polski.

Grzegorz Pabisz

grzegorz.pabisz@op.pl
  • 1
Brak możliwości rozwoju i niesatysfakcjonujące zarobki. Najbardziej znam się na projektowaniu (DTP) - ulotki, wizytówki, wydruki wielkoformatowe, projekty stron i inne - prawie 5 lat doświadczenia. Znam się też na kodowaniu stron www i podstawach marketingu internetowego. Z wykształcenia jestem jednak inżynierem sieci komputerowych i uważam że na ten temat też mam spore pojęcie jednak skromniejsze doświadczenie jako że już w trakcie studiów podjąłem prace w zakresie projektowania grafiki.