Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +33
Ten filmik pokazuje wszystko co można #!$%@?ć w sytuacji awaryjnej xD
O BMW szkoda gadać bo debil i kropka ale pani kierująca nie lepsza (chociaż i tak się zesracie aLe Un zAJechaUUU mimo, że babka by tam samo się rozbiła gdyby cokolwiek innego przed nią gwałtownie hamowało)
1. Wybór auta - krótkie auta z krótkim rozstawem osi są wybitnie niebezpieczne gdy już wpadną w poślizg, gdyby miała 5 metrowego lincolna towncara to
O BMW szkoda gadać bo debil i kropka ale pani kierująca nie lepsza (chociaż i tak się zesracie aLe Un zAJechaUUU mimo, że babka by tam samo się rozbiła gdyby cokolwiek innego przed nią gwałtownie hamowało)
1. Wybór auta - krótkie auta z krótkim rozstawem osi są wybitnie niebezpieczne gdy już wpadną w poślizg, gdyby miała 5 metrowego lincolna towncara to

KrolJulian +325
Czy jest już może #ai, które wszystkim youtuberom z #!$%@? ryjami na miniaturach dorysowuje #!$%@? w mordzie? Widziałbym taką wtyczkę do przeglądarki.
#sztucznainteligencja #youtube
#sztucznainteligencja #youtube
źródło: hqdefault
Pobierz

Cos Ci napisalem ale widze,
ze chyba sie wylaczyles z tego tematu:
http://www.wykop.pl/link/397219/wojna-z-narkotykami-co-o-niej-wiesz/#comment-2512472
Pozdro.
Zaraz Wykop obetnie, bo
z poczuciem alienacji i osamotnienia, a w dzisiejszych czasach, takich ludzi jest większość - to śmiertelna pułapka.
I tu dochodzę do absolutnie
fundamentalnego
spostrzeżenia. Zjawisko związane z przyjmowaniem wszelkich substancji psychoaktywnych zawsze i nieodłącznie było związane z obrzędem, rytuałem, ceremonią, świętem. Nie było leżenia całymi dniami "na haju" lub "na bani".
Taki człowiek nie przetrwałby w
niewielkich ilości narkotyków w postaci "cukierków" dla dzieci. Wyjątkowe #!$%@?ństwo).
wypić 2 do 2,5l wódki w 20 godzin. Nikomu z tego powodu oka nie podbiłem. Mam inne podejscie do alkoholu
Dzisiaj szaman mysli tylko o dochodach i ma w dupie swoje plemie. Rozumiem Twoje podejscie..
Sam sie zastanawiam czy mam racje. Przy obecnym poziomie wiedzy mozliwe, ze jej nie mam. Ludzie nic nie wiedza o narkotykach i jak sie stana legalne to moze byc problem. Tylko czemu w Holandii jest najmniejszy odsetek cpajacych w calej Europie?Informacja.Oni wiedza co i jak.
Piszesz, ze uzywales wodki. Ja uzywalem amfetaminy. Uzywalismy
. Ale sie zdenerwowalem. Da sie pisac tyle a wysyla tak malo. Normalnie sie !£%"$^%£$^f
Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do pionu. No chyba, ze Ci sie podoba to
nie dam Ci takiej satysfakcji, sadysto. #!$%@?ące jest to ograniczenie objętościowe tekstu, a jak dodasz do tego, że nie mogę dodawać jednym cięgiem, tylko muszę odstać kolejkę w pręgierzu... Tekst jest rwany, ale specyfika Wykopu taka jest. Pozostaje mi jedynie mieć nadzieję, że coś Ci podpasuje z mojego myślenia.
jako kokę. Nie lubiliśmy go za nieustanne szpanowanie i głodne kawałki, które chciał wciskać ludziom.Wielki hipis. Powiedzieliśmy, że jeden z nas przemycił to z USA i boimy się spróbować.
Dawno temo grzybki nie rosly? :-) Rosly, rosly.
No nie wiem co tam paliles. Ja halucynacji nie mialem nawet po holenderskich czempionach.
http://waldek1984.info/2010/03/26/jeden-krok-w-poza-swiety-grzybek/
Zrozumiałem (nie wiem czy dobrze. Ta cholerna lapidarność do której zmusza WYkop!), że ciekawi Cię ten temat. Taką niezwykłość kiedyś znalazłem.