Wpis z mikrobloga

@Nolej: mam takie same odczucia i narazie nie zamieniłbym go na żaden inny, w dodatku używam go z apple watchem i nigdy w życiu korzystanie z tych gadżetów nie było takie przyjemne, dotychczas korzystałem z androida i jego róznych rozwiązań, w tym synchronizacji różnych apek googla i sory, ale do applowskich rozwiązań (w tym związanych z bezpieczeństwem, śledzeniem użytkownika itd) to android i google nie mają w ogóle startu
@grav1: Ja nie mam AW, nie chce tez szkalować androida, żeby nie wywoływać glupich wojenek, chciałem się tylko podzielić spostrzeżeniem, że to świetny sprzęt
@Nolej: A jak u Ciebie z tym całym promotion? Bo u mnie 120hz działało tylko w applowskich aplikacjach a w innych lagi mniejsze albo większe, najgorzej w Gmail. Dlatego właśnie zwróciłem telefon.
@Turtle1380:
120Hz teoretycznie działa już wszędzie, jakoś w październiku Apple udostępniło dokumentacje techniczną dla programistów jak to zaimplementować więc firmy które to wprowadziły do swoich apek mogą już normalnie korzystać z 1-120hz
@stonogoziobro: Potwierdzam, miałem s20+ to zachciało mi się zmiany i wziąłem 13Pro Max, przez co Samsunga sprzedałem, iPhone poszedł do zwrotu, a ja koniec końców siedzę na 4 letnim paździerzu HTC w oczekiwaniu na s22.