@Takiseprzecietniak: pięknie wypunktowane, a zaraz jakiś d**, czyli przedstawiciel k0nfederacji nazwie Ciebie i mnie pisowcem, bo zakopujemy i opluwamy ich bożków. Zawsze i wszędzie ** * ************!
@Andreth: Racja, choć nadwornych śpiewaków i śpiewaczek, którzy wyśpiewają im wszystko, czego chcą, ostatnio nie brakuje, szczególnie po linczu, który urządzili ostatnio Basi Kurdej ...
@maly_ludek_lego: Wiele. Nie milczeć, nie chować się po domach, wyjść do ludzi, którzy myślą podobnie i działają aktywnie, wspierać media, także pieniężnie, które są uczciwe, nie kłaść uszu po sobie, jak ksiądz coś pierdyknie na ambonie, a wujek albo babcia powtórzy to na rodzinnym obiedzie. Nie wstydzić się i nie bać.
Racja, choć nadwornych śpiewaków i śpiewaczek, którzy wyśpiewają im wszystko, czego chcą, ostatnio nie brakuje, szczególnie po linczu, który urządzili ostatnio Basi Kurdej ...
@Andreth: Tak, widziałem, niestety, a może jednak stety, bo w chwili próby najlepiej widać, kto kim jest. Mówię tak dramatycznie i pewnie banalnie, bo jestem od lat 90' fanem polskiej fantastyki i niektóre nazwiska z tej listy mnie boleśnie zaskoczyły, mimo, że zdaję sobie sprawę z prawicowego oczadzenia i głupoty tego środowiska. I mam z tym problem, choć szczerze mówiąc, j---ł ich pies, nie będę milczał, kiedy wprowadzają to, przed
niektóre nazwiska z tej listy mnie boleśnie zaskoczyły
@Takiseprzecietniak: Tak z ciekawości, które? Bo mnie Huberatha. Ja naprawdę cenię jego książki, są bardzo oryginalne. Wiedziałam, że ma przechył katolicki w wersji konserwatywnej (w końcu umiem czytać), ale do tej pory nie odnotowałam tego typu wyskoków. Bo ze strony Pilipiuka, Komudy czy Piekary (ten to jest szur!) nic mnie już nie zaskoczy in minus, Kossakowska jest głupia, Libera jest mi doskonale
@Andreth: Tak, trafiłaś w dychę, Huberath mnie zaskoczył najsmutniej. Jego się nie spodziewałem, może to środowiskowa sprawa. A poza tym to już tak mniej zaskoczenia, szkoda mi Grzędowicza, choć mu się pióro od lat jakoś stępiło albo ja jakiś inny jestem, w każdym razie końcówka "Pana" była rozczarowująca, a jego "Hel" to po prostu porażka, ale to oczywiście moje subiektywne odczucia. Szkoda mi też Ciszewskiego, ale tu nie jestem absolutnie
@prnppp: Zanim mnie zastrzelisz, to może byś się zastanowił dlaczego chciałem na nich zagłosować, a nie na bogobojne partie, którym "bóg, honor i ojczyzna" z gęby nie wypada nawet przy jedzeniu? Spróbujesz? Tak ćwiczeniowo.
Jedynie słuszna Partia? Jest.
Nieograniczony niczym nepotyzm, kolesiostwo i zwyczajne złodziejstwo członków Partii? Jest do porzygu.
Jedynie prawdziwa telewizja i Dziennik Telewizyjny? Jest.
Prywaciarz to twój wróg! Jest.
Zakazane filmy i sztuki teatralne? Są.
Ministrowie tłumaczący, że wprawdzie chleb mocno podrożał, ale lokomotywy staniały? Są.
Złowrogi Zachód, który dybie i zamachuje się na polską tożsamość? Jest.
Podsłuchiwanie i śledzenie wrogów Partii? Jest.
Milicyjna p-----c i prześladowanie przez prokuratorów protestujących? Jest.
Niszczenie i atakowanie niezależnych od Partii dziennikarzy i źródeł informacji? Jest.
Serwilistyczne i usłużne sądownictwo? Prawie jest.
Medialne nagonki na wrogów Najwyższego Przywódcy? Są.
Kościół Katolicki milczący wobec tych wszystkich draństw? Jest.
Smród rosyjskich onuc płynący z kręgów waadzy? Jest.
#polska #polityka #bekazprawakow #bekazpisu #komunizm #bekazkatoli #neuropa #4konserwy #konfederacja
źródło: comment_1637865121KsIkkYnP8PSpKayxZPCdNI.jpg
PobierzGalopująca inflacja? Zaraz będzie.
A nie, Kurski już robi.
https://www.wykop.pl/link/6383315/wielki-szacunek-dla-rektora-akademii-nauk-stosowanych-im-w-pola-w-lublinie/
@Takiseprzecietniak: A owszem. Widziałeś?
@Takiseprzecietniak: Tak z ciekawości, które? Bo mnie Huberatha. Ja naprawdę cenię jego książki, są bardzo oryginalne. Wiedziałam, że ma przechył katolicki w wersji konserwatywnej (w końcu umiem czytać), ale do tej pory nie odnotowałam tego typu wyskoków. Bo ze strony Pilipiuka, Komudy czy Piekary (ten to jest szur!) nic mnie już nie zaskoczy in minus, Kossakowska jest głupia, Libera jest mi doskonale