Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@huudyy: no chyba nie całkiem działa, może różowa nie wytłumaczyła OPowi co dokładnie jest z tą pralką, a nie spełnia do końca swoich zadań (nwm co, może zaciąga ubrania, nie dopiera?).
  • Odpowiedz
może różowa nie wytłumaczyła OPowi co dokładnie jest z tą pralką

@Kressska: czytając pierwszy post wnioskuję, że tylko raz jej się coś stało, a laska już chciała nową pralkę...
  • Odpowiedz
  • 16
@Hellicon: no jestem w związku XD i jak chciałam kupić pralkę to powiedziałam o tym niebieskiemu i ją kupiłam. Jak będziesz kiedyś z nie-księżniczka i będziecie zarabiać rozsądne pieniądze to nie będziecie mieli dylematów przy kupnie pralki (produktu, który jakby nie było jest potrzebny).
  • Odpowiedz
  • 71
@Hellicon: no możesz sobie obrażać jak nie umiesz normalnie odpowiedzieć, ale dla mnie to z Wami jest coś nie tak. Op to powinien z żoną porozmawiać dlaczego chcę nową pralkę, bo nigdzie nie pisał, że żona ma zachciankę, ale Wy się już wykopki musicie spuszczać, bo różowa coś śmiała chcieć XD
Btw op pisał później o nowej pralce w kosztach 2 tys. To nie jest spory wydatek.
Ja po prostu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@ElectroNICK: różowa chciała nowa praleczkę taka, z nowymi programami, moze z dodatkowymi drzwiami. Elegancka, pachnącą nowością maszyna. To nie k---a, przyszedł złota rączka zrepecil drucikiem i jeszcze zadowolony z siebie.
  • Odpowiedz
@Gruby_Wujo: No właśnie nie każdy używa umysłu we właściwy sposób XD Może nie kontynuujmy tego tematu, dobrze? ( ͡° ͜ʖ ͡°) jakoś się słabo czuję, gdy o tym myślę.
W każdym razie doceniam osobnika takiego jak OP, co umi naprawić i działa. A zakupy nowych sprzętów do domu, to osobna kwestia.
  • Odpowiedz
@Rozmowa_nie_kontrolowana współczuję traumy ( )

U mnie pralka czeka pół roku na remont bo ciągle się zastanawiam czy kupić sterownik za 500 czy druga pralkę. Szkoda wyrzucić.
Ale mam jeszcze sprawna 40 letnia franie w piwnicy xD

• Odpowiedz
@Kressska: Jak pisałem pralka jest w porządku, ma jakieś 4 lata więc całkiem stara nie jest. Jedynie czasami nią mota. Jej się marzy taka pralka co można ubrania dorzucić w trakcie prania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz