Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 126
Czy nie mogłaby w końcu powstać w Polsce partia, która się odwali od Polaków?
Chce robić zakupy w niedzielę, chce mieć w szpitalu aborcję na życzenie, chce mieć legalne miękkie n-------i, chce legalizacji związków osób tej samej płci.

a z drugiej strony

Chce niskich podatków dla każdego (nie tylko dla wybranych) , chce zmniejszenia ilości podatków, chce uproszcznego zakładania firm, chce zlikwidowania zusu, chce zlikwidowania socjalu dla nierobów. Ogólnie rzecz biorąc, chce móc dużo pracować, dużo zarabiać i dużo wydawać. Na siebie, a nie na innych.

Chce konfederacji, ale bez katofaszyzmu. Chcę lewicy, ale bez komunizmu. Czy to jest w ogóle możliwe?

#bekazprawakow #bekazlewactwa #konfederacja #neuropa #4konserwy
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Konsekwencją niechcianej ciąży jest jej przerwanie ¯_(ツ)_/¯

@Zgrywajac_twardziela: Ależ nikt nie każe zachodzić w ciążę. Po to została wymyślona antykoncepcja. To tak jakby włożyć palec do ognia i dziwić się, że parzy.

Jakie znasz formy antykoncepcji dające 100% skuteczność, bo jak na razie takich nie wynaleziono,

Zawsze można łączyć antykoncepcje, np. gumki + hormony. Wazektomia jest legalna.
  • Odpowiedz
@doveo:

Ależ nikt nie każe zachodzić w ciążę. Po to została wymyślona antykoncepcja. To tak jakby włożyć palec do ognia i dziwić się, że parzy.

Dalej walczysz z chochołem, nikt nie chce uprawiać seksu bez zabezpieczeń, po to by robić aborcję, absolutnie każda osoba o zdrowych zmysłach taktuje to tylko jako wyjście awaryjne w razie jak antykoncepcja zawiedzie. Stwierdzenie że ktoś chce dostępu do aborcji żeby się r----ć bez zabezpieczenia
  • Odpowiedz
@doveo:
Typie, Ty przywołujesz jakieś przypadki aborcji pod koniec ciąży, a nie na jej początku, więc teraz uważasz że osoby o poglądach lewicowych nie tylko chcą używać aborcji jako zamiennika antykoncepcji, ale również donosić ciąże jak najdłużej i dokonywać aborcji jak najpóźniej? xD

Zwracam się do ciebie tak, jak na to zasługujesz.

No to ja tutaj kończę tę wątpliwej jakości dyskusję, w pyskówki z inwektywami to możesz się wdawać z prawicowymi
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: szkoda się produkować w bezowocnej dyskusji z kimś, kogo jedynym "argumentem" jak do tej pory były tylko inwektywy. Jak chłopak nie potrafi sobie poradzić z tym, że ludzie będą robić to, co mu się nie podoba i nie może pogodzić się z tym, że nie ma na to wpływu, to jego problem ¯\_(ツ)_/¯ od jakiegoś czasu nie bez powodu mam go na czarnej, nie chcę, żeby pod moimi wpisami
  • Odpowiedz
@doveo: ja nie popieram inwektyw zarówno z jednej, jak i drugiej strony barykady. Tak samo za szczyt żenującej prowokacji uważam to zdjęcie, które wyżej wrzuciłeś, a także niszczenie mienia publicznego, czy to przez uczestników SK, czy innych, mimo, że za aborcją jestem. Więc nie ma tu mowy o mentalności Kalego.
Wybacz, ale nie mam ochoty z Tobą dyskutować z powodów, które wymieniłam powyżej, dodatkowo mam Cię na czarnej, więc powiadomienie
  • Odpowiedz