Aktywne Wpisy

wonsisko +11
jak odbieracie domofon to mówicie słucham, halo czy tak?

Kostor95 +5
Jak ja nie lubię tego uczucia niepewności przed zakupem czegokolwiek na lata, to pojęcia nie macie. Spamie postami i dopytuje po dwa razy o różnorakie rzeczy, żeby mieć pewność, a filmików i recenzji to z 5 godzin obejrzałem.
Na jakich monitorach gracie w gry przy biurku mając PC? Jest to 27 cali, czy 32? Znajdzie się tutaj może ktoś, kto przesiadał się z 27 cali na te 31,5 i opowie o swoim
Na jakich monitorach gracie w gry przy biurku mając PC? Jest to 27 cali, czy 32? Znajdzie się tutaj może ktoś, kto przesiadał się z 27 cali na te 31,5 i opowie o swoim
źródło: IMG_0233
Pobierz

Chce robić zakupy w niedzielę, chce mieć w szpitalu aborcję na życzenie, chce mieć legalne miękkie n-------i, chce legalizacji związków osób tej samej płci.
a z drugiej strony
Chce niskich podatków dla każdego (nie tylko dla wybranych) , chce zmniejszenia ilości podatków, chce uproszcznego zakładania firm, chce zlikwidowania zusu, chce zlikwidowania socjalu dla nierobów. Ogólnie rzecz biorąc, chce móc dużo pracować, dużo zarabiać i dużo wydawać. Na siebie, a nie na innych.
Chce konfederacji, ale bez katofaszyzmu. Chcę lewicy, ale bez komunizmu. Czy to jest w ogóle możliwe?
#bekazprawakow #bekazlewactwa #konfederacja #neuropa #4konserwy
@Zgrywajac_twardziela: Ależ nikt nie każe zachodzić w ciążę. Po to została wymyślona antykoncepcja. To tak jakby włożyć palec do ognia i dziwić się, że parzy.
Zawsze można łączyć antykoncepcje, np. gumki + hormony. Wazektomia jest legalna.
Dalej walczysz z chochołem, nikt nie chce uprawiać seksu bez zabezpieczeń, po to by robić aborcję, absolutnie każda osoba o zdrowych zmysłach taktuje to tylko jako wyjście awaryjne w razie jak antykoncepcja zawiedzie. Stwierdzenie że ktoś chce dostępu do aborcji żeby się r----ć bez zabezpieczenia
Komentarz usunięty przez moderatora
Masz na myśli jakieś prawicowe strajki anty-choice?
Zgrywam twardziela, pozdrawiam serdecznie ( ͡° ͜ʖ ͡
Komentarz usunięty przez autora
@Zgrywajac_twardziela: Ojoj, źródło nie pasuje? BBC może być? https://www.bbc.com/news/health-44357373
Typie, Ty przywołujesz jakieś przypadki aborcji pod koniec ciąży, a nie na jej początku, więc teraz uważasz że osoby o poglądach lewicowych nie tylko chcą używać aborcji jako zamiennika antykoncepcji, ale również donosić ciąże jak najdłużej i dokonywać aborcji jak najpóźniej? xD
No to ja tutaj kończę tę wątpliwej jakości dyskusję, w pyskówki z inwektywami to możesz się wdawać z prawicowymi
Wybacz, ale nie mam ochoty z Tobą dyskutować z powodów, które wymieniłam powyżej, dodatkowo mam Cię na czarnej, więc powiadomienie