Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
vZGLSjkzfn +899
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
#pcmasterrace
Nawet lepiej niż dobry.
Pytanie tylko, jakie masz GPU? :D
Nie wiem ile masz kasy, ale skoro masz tak mocne gpu to ja na Twoim miejscu szedłbym w mocniejsze CPU. 8 rdzeni i 16 wątków pod koniec 2021 to nie jest nic imponującego, szczególnie jak to parujesz z GPU klasy premium. CPU jednak kupujesz na dłużej, bo trudniej to wymienić generalnie niż GPU.
Weź
@Panczenisci: To są mity. I to nawet kilka.
Nie jest prawdą, że współczesne gry nie wykorzystują większej
Masz chyba dane z
BTW. Ta para, której film załączyłeś mnie striggerowała. 10min gadania bez żadnych testów w apkach/grach - i to nie pierwszy taki film z ich strony. SŁABO.
Co do CPU to wszystko czego potrzeba ogranicza się
@Ralphs Np. przy używaniu przeglądarki. Widzę, że jest płynniej przy dużej ilości zakładek. Albo kompletnie nie muszę się przejmować ramen. W sensie jak miałem 16 to jak odpalałem grę to zamykałem przeglądarkę czy jakiś program co zajmował ram. Teraz mam o tym nie myślę, przeglądarka w tle z zakładkami a ja sobie gram
I nie, nie każdy potwierdzi. Ja przeszedłem już jakiś czas temu i przy moim użytkowniku różnicy nie widzę za cholerę, ale ja to jestem dziwny i jak gram to nie przeglądam neta, a na dodatek nie korzystam z Chrome xD