Aktywne Wpisy
Arthasss +613
I właśnie to jest sposób na Pis. Walić codziennie kto ile zarabiał. Ja #!$%@?ę. Adamczyk 187 000 miesięcznie, mając jednocześnie i etat i umowa b2b, po to by kręcić lody na podatku dochodowym i omijać regulacje wewnętrzne spółek państwowych. To się w pale nie mieści. Skoro on tyle zarabiał to ile Kurski zarabiał ?
Skoro takie cyrki się #!$%@?ły to co ciekawego dzieje się w Orlenie, PGE itp, gdzie wiadomo że wały
Skoro takie cyrki się #!$%@?ły to co ciekawego dzieje się w Orlenie, PGE itp, gdzie wiadomo że wały
dddobranoc +148
TXT tutaj
News dnia to...
Równie dobrze mogło tam być:
50-latek wczoraj pokłócił się z żoną bo kupił w komforcie kanapę w innym kolorze niz ona chciała i tak sie wkurzył że mebel osrał.- policja.gov.pl
To jest news tego samego typu- nic z niego nie wynika i nie ma wpływu na nic.
Jeden sensowny argument, a pominę to, a nawet całe newsy na tydzień. JEDEN. (PS. chyba pominę na tydzień bo mały urlop mam, ale człowiek tak mnie #!$%@?ł, że zrobić mam ochotę nawet w nocy.) A za chwilę zapraszam na Garść Nauki.
@urarthone: na mnie jako jednostki? Bezpośrednio żaden. Ale jednak media o tym mówią, jest to wydarzenie o którym rozmawia cały świat i zapewne będzie wiele razy przytaczane podczas każdej dyskusji o bezpieczeństwie w cywilnym ruchu lądowym, na przestrzeni kilku lat. Kto wie, możliwe że jeśli ustalą przyczynę wypadku to mogą sie nawet zmienić jakieś przepisy lub pozwolenia u