Aktywne Wpisy
synadama +21
#takaprawda
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
źródło: temp_file5629721719170509958
Pobierz
Melkovva_ +2
Nie mogę z wami rozmawiać bo mój chłopak mi nie pozwala

A wiecie pisowczyki co nastanie kiedy wasze prawackie rządy doprowadzą do największej biedy i upadku państwa we współczesnej historii? Tak, zgadliście. Wahadło w-----i na drugą stronę spektrum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Organizacje katolickie i nacjonalistyczne zostaną odcięte od finansowania z budżetu jako antypolskie
Religia wyleci ze szkół
Edukatorzy seksualni będą uczyć wasze dzieci o antykoncepcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aborcja będzie legalna do 26 tygodnia dla każdego i finansowana z waszych podatków
TVP będzie 24/7 mieszało z błotem księży p-------w oraz szurów w stylu bąkiewicza, brauna czy godek wyciągając ich powiązania z Kremlem
Wszystkie socjale zostaną zamienione na ulgi podatkowe lub zlikwidowane z powodu cięć wydatków publicznych
Wszystkie debilne inwestycje w stylu przekopu mierzei, lotniska w Radomiu czy kolejnego muzeum Jana Pawła Piłsudskiego zostaną anulowane
Schody smoleńskie zostaną rozbudowane o pozostałe elementy skateparku
Lokalne gazety Orlenu jako państwowe będą brutalnie demaskować nepotyzm lokalnych aparatczyków z pisowskich samorządów
Wasze gadzinówki w stylu Gazety Polskiej czy wSieci z nakładem 500 egzemplarzy dziennie (pisowcy przeważnie nie czytają z powodu wtórnego analfabetyzmu) znikną z rynku bez kroplówki z budżetu. YouTube sukcesywnie banuje kanały nawołujące do nienawiści więc zostanie wam Albicla
Ogółem przyjdzie wam żyć w lewackim koszmarze, w którym zacieśnia się integracja europejska, nacjonalizm jest wyśmiewany a KK jako organizacja jest zmarginalizowany i jest utożsamiany z pisem i jego porażkami na czele ze zniszczeniem państwa.
A najlepsze, że to się po prostu musi stać bo sami do tego doprowadziliście. Teraz możecie już tylko schować się z powrotem do szafy i czekać aż homokomando zapuka do waszych drzwi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#bekazpisu
@kukold: ty na pewno mowisz o lewicy, czy uderzyles sie w glowe?
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1637615840C4KUwaxLEYdmDiTQhe04db.jpg
Pobierz@kukold: i tak w kółeczko xD bo Polacy to debile
@kukold: no już na pewno, z p0lakami tak się stanie, EHE xD
@kukold: wątpię, nie wziąłeś pod uwagę że wyborcy PiSu mają mentalność typowego ruska, mogą żeć gruz byle geje nie mogły się hajtać i ich TOŻSAMOŚĆ KULTUROWA była zachowana.