Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Mój #niebieskipasek jest maniakiem psów, a właściwie psa. Traktuje swoją sukę jak drugą partnerkę, generalnie lubi #!$%@?, że oddałby za nią życie, że chciałby zostać z nią na zawsze xD. Śpi z nami ten pies w łóżku, mi każe przypodobać się psu, żeby mnie polubił. Nawet potrafił powiedzieć, że oddałby życie za matke i za tego psa (mnie już nie wymienił xD), matke rozumiem, ale żeby własna dziewczyna była niżej psa zwykłego?

Do głowy przychodzi mi algorytm Pan-Tompkinsa, ale czy nie jest to overkill?
#pytanie #programowanie #matematyka
Przysiad czy CGBP kogoś z długimi rękami czy sumo?
Wykorzystuję to, że nagrane filmiki są zazwyczaj idealnie poziomo ze względu na budowę telefonów czy aparatów, które mają płaską obudowę - ustawia się je też na płaskim boksie czy podłodze, więc trafiłeś:
Większa dokładność nie jest mi potrzebna
Rozumiem, że śledzisz ruch przyśrodkowego krańca lewego rękawa sztangi i skalujesz wymiary według najbliższego talerza?
Perspektywa trochę średnia pod względem zniekształceń. Wiesz, skąd się wziął drift zera w danych?
Dorób sobie jeszcze drugie badane kryterium, czyli minimalne generowane przyspieszenie w trakcie fazy koncentrycznej i na jakiej wysokości przypada, bo tam jest generowana najmniejsza siła.