Aktywne Wpisy
WielkiNos +637
Dzieci bawiły się na kempingu w Karwieńskich Błotach. W pewnym momencie z jednej z przyczep wydostał się pitbullopodobny pies i zaczął biec w ich kierunku. Matka głośno krzyknęła żeby odwrócić uwagę psa. Dzieci uciekły, ale pitbull rzucił się na kobietę. Poprzegryzał jej ścięgna i mięśnie rąk, zgryzł tak, że nie wiadomo czy kiedykolwiek odzyska pełną sprawność.
Psiara: ludzie powinni się zachowywać, a nie biegać i krzyczeć, bo to działa na psy jak
Psiara: ludzie powinni się zachowywać, a nie biegać i krzyczeć, bo to działa na psy jak
Spuchaczu +19
Widzę że walenie konia pod nic nie znaczący i nie dający żadnych korzyści rajd trwa w najlepsze. Gdyby wojny wygrywano takimi tanimi akcjami pod propagandę, to nie opłacałoby się drukować map świata, bo zmieniałyby się codziennie. Ile czasu waszym zdaniem Ukraina jest w stanie utrzymać to pole pszenicy?
Odpowiem za was: aż im się skończy żarcie i paliwo. Ruscy nawet nie będą musieli ich stamtąd wyganiać. Sami wrócą z podkulonym ogonem. I
Odpowiem za was: aż im się skończy żarcie i paliwo. Ruscy nawet nie będą musieli ich stamtąd wyganiać. Sami wrócą z podkulonym ogonem. I
To było ciekawe i absurdalne. XD Pamiętam jak wyczytałem, że wirus ma jakąś ułamkową śmiertelność. To było już wiadomo wtedy. Mimo to wszyscy się srali i krzyczeli by zamykać granice. Jakiś facet, co pierwszy przechorował dostał kwiaty pod szpitalem XD, w TVN24 eksperci wieszczyli apokalipsę.
Znajomi mówili mi, że jestem jebnięty, że się nie boję.
W szczycie tej koronapaniki jeździłem sobie do roboty na rowerze, przez taki skwerek. Patrolowała go straż miejska XD Kazali mi się parę razy zatrzymać, ale uciekałem. Sytuacja powtórzyła się chyba z 5 razy, grubasy nie mogli mnie dogonić, w końcu odpuścili i tylko machałem im z daleka.
Ostatnio przypadkowo spotkałem chłopów w tym samym miejscu i pierwszy raz sam do nich podjechałem i się przywitałem. Razem pośmieszkowaliśmy. XD
- A to pan się nam tak wymykał.
- Ano. XD
Żeby nie było. Nie jestem szurem i wiem, że wirus jest dla starszych ludzi niebezpieczny. Nie mam nic przeciwko rozsądnym restrykcjom, w sumie niespecjalnie przeszkadzają, a nawet lepiej, że do macania bułek w markecie trzeba zakładać foliowe rękawiczki.
#koronawirus #takbylo #strazmiejska #policja #przemysleniazdupy
@mickpl: Niektóre covidiańskie szury do teraz twierdza, że wtedy nie było wiadomo i dlatego lockdown był uzasadniony xD
@uczalka: bo patrzyliscie na ilosc zgonow podzielona przez ilosc wyzdrowien lub przez ilość znanych przypadkow (które z oczywistych wzgledow byly ułamkiem wszystkich przypadkow wtedy), zaleznie od zrodla. Co powinno też być oczywiste, ta liczba nijak sie miala do prawdziwej smiertelnosci.