Wpis z mikrobloga

@nico112: hmmm to jeśli troszczę się o bezpieczeństwo przeciw pożarowe to nie kupuję gaśnicy !?

Szczerze w momencie kiedy zostałbym napadnięty przez 4 uzbrojonych po zęby zbirów wolałbym mieć przy sobie ar15 aniżeli być zdanym na łaskę policji
  • Odpowiedz
@Milec:

hmmm to jeśli troszczę się o bezpieczeństwo przeciw pożarowe to nie kupuję gaśnicy !?

A czy ja coś napisałem na ten temat braku kupowania zabezpieczeń?

A w ostatnich 20 latach słyszałeś o napaści przez 4 uzbrojonych zbirów w Polsce?
  • Odpowiedz
@nico112: słyszałem że w Krakowie dzieje się nieciekawie b--ń to b--ń ale mnie chodzi LEGALNY dostęp do broni palnej

A to że u nas w jest spokoje to nic szczególnego , taka przypadłość tego regionu patrz grafika

B--ń palna nie ma żadnego wpływu na wzrost poziom przestępczości a nawet ją zmniejsza (jest miasto w USA gdzie jest obowiązek posiadania broni palnej a przestępczość jest 83% poniżej średniej
M.....c - @nico112: słyszałem że w Krakowie dzieje się nieciekawie b--ń to b--ń ale m...

źródło: comment_akCFeGTJriBrNK9Hxa5ghDMfUWMiui9C.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
B--ń palna nie ma żadnego wpływu na poziom przestępczości

A czy ja pisałem inaczej?

A utrudnia dostępu doń nie ma żadnego znaczenia po za tym że utrudnia się pasjonatom tematu życie ...

Pasjonaci
  • Odpowiedz
@nico112: tak tak pomijając ekscesy jakich dopuszcza się Komendy główne policji to ja dziękuję

Komenda główna policji jest jedna, a poza tym chyba dobrze postępowała w przedstawionym przez ciebie przypadku?

@Milec:
  • Odpowiedz