@nico112: słyszałem że w Krakowie dzieje się nieciekawie b--ń to b--ń ale mnie chodzi LEGALNY dostęp do broni palnej
A to że u nas w jest spokoje to nic szczególnego , taka przypadłość tego regionu patrz grafika
B--ń palna nie ma żadnego wpływu na wzrost poziom przestępczości a nawet ją zmniejsza (jest miasto w USA gdzie jest obowiązek posiadania broni palnej a przestępczość jest 83% poniżej średniej
źródło: comment_PY6ByKeadt1t9t2fwC6LkvnslAd8Y34X.jpg
PobierzNa ludziach nie ale na przedmiotach tak?
do strzelectwa sportowego
Jak ktoś naprawdę troszczy się o bezpieczeństwo w Polsce to nie kupuje broni, są zdecydowanie lepsze narzędzia. B--ń jest dobra jak atakujący ma b--ń.
Szczerze w momencie kiedy zostałbym napadnięty przez 4 uzbrojonych po zęby zbirów wolałbym mieć przy sobie ar15 aniżeli być zdanym na łaskę policji
A czy ja coś napisałem na ten temat braku kupowania zabezpieczeń?
A w ostatnich 20 latach słyszałeś o napaści przez 4 uzbrojonych zbirów w Polsce?
A to że u nas w jest spokoje to nic szczególnego , taka przypadłość tego regionu patrz grafika
B--ń palna nie ma żadnego wpływu na wzrost poziom przestępczości a nawet ją zmniejsza (jest miasto w USA gdzie jest obowiązek posiadania broni palnej a przestępczość jest 83% poniżej średniej
źródło: comment_akCFeGTJriBrNK9Hxa5ghDMfUWMiui9C.jpg
PobierzA czy ja pisałem inaczej?
Pasjonaci
http://www.wykop.pl/link/1437827/pozwolenie-na-bron-czyli-o-tym-jak-od-417-dni-walcze-z-katowicka-policja/
Komenda główna policji jest jedna, a poza tym chyba dobrze postępowała w przedstawionym przez ciebie przypadku?
@Milec: