@Greg36: wykres oficjalny, czy zawiera ujmowanie w pierwszych falach śmierci na "choroby współistniejące" jako na Covid, nawet bez faktycznego stwierdzenia Covida.
Pytam, bo mam informacje akurat z pierwszej ręki, że wpisywano zejście na Covid w pierwszych falach gdzie tylko się dało.
@chigcht no co ty, ta "dobrowolna" szpryca jest tak skuteczna, że trzeba po 1 i 2 dawce wziąć 3, 4, 5, etc i tak bezpieczna, ze nikt za nią nie chce wziąć odpowiedzialności. Czego nie rozumiesz szurze? ( ͡º͜ʖ͡º)
bo mam informacje akurat z pierwszej ręki, że wpisywano zejście na Covid w pierwszych falach gdzie tylko się dało
I tak robiono podczas 1 i 2 fali w całym UK? I te informacje z 1 ręki odpowiadają całemu krajowi i ponad 1000 dziennym zgonom. A teraz przestali? I rozumiem że w innych krajach też było tak to liczone czy tam już szczepionka działa?
I tak robiono podczas 1 i 2 fali w całym UK? I te informacje z 1 ręki odpowiadają całemu krajowi i ponad 1000 dziennym zgonom. A teraz przestali? I rozumiem że w innych krajach też było tak to liczone czy tam już szczepionka działa?
@Greg36: no dużo pytań zadajesz, myślisz, że znam odpowiedzi na wszystkie? Pytasz, czy teraz przestali... nie wiem, może tak, żeby zawyżać statystyczną skuteczność szczepionki. A może nie...
@bartousz: Jakby to był jeden kraj, to jeszcze można by było coś teoretyzować o dodatkach czy innych formach rozliczania zgonów. Ale statystyki podobnie wyglądają w innych krajach a do tego poza zgonami mamy też statystykę hospitalizacji z wyodrębnieniem OIOMu i podkładać te wszystkie dane pod jakiś spisek to już myślenie życzeniowe.
Jak to jest, że mieszkam kilkaset metrów od policji, impreza nade mną na całego, dzwoniłam godzinę temu i dalej nie przyjechali ( ͡°ʖ̯͡°) #zalesie #polska
Pojawia się w Polsce 3/10 murzyn.Co na to Polka? "Zakochałam się" "potrzebuje te geny" "czemu nie ma więcej takich w Polsce". #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
#koronawirus #takaprawda
@Greg36: wykres oficjalny, czy zawiera ujmowanie w pierwszych falach śmierci na "choroby współistniejące" jako na Covid, nawet bez faktycznego stwierdzenia Covida.
Pytam, bo mam informacje akurat z pierwszej ręki, że wpisywano zejście na Covid w pierwszych falach gdzie tylko się dało.
@Greg36: no dużo pytań zadajesz, myślisz, że znam odpowiedzi na wszystkie?
Pytasz, czy teraz przestali... nie wiem, może tak, żeby zawyżać statystyczną skuteczność szczepionki. A może nie...
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora