Aktywne Wpisy
Anacron +249
Co roku w Polsce ponad 5000 osób popełnia s---------o, z czego niecały 1000 stanowią kobiety. Lub inaczej. Średnio co dwie godziny w Polsce jakiś mężczyzna popełnia s---------o. Szokujące, prawda?
Co roku w Polsce więcej mężczyzn popełnia s---------o, niż ginie wszystkich ludzi na naszych drogach w wypadkach. I niestety w sporej z pewnością części, a być może nawet w większości przykładają się do tego toksyczne kobiety (ich partnerki). Bo logicznym chyba jest, że
Co roku w Polsce więcej mężczyzn popełnia s---------o, niż ginie wszystkich ludzi na naszych drogach w wypadkach. I niestety w sporej z pewnością części, a być może nawet w większości przykładają się do tego toksyczne kobiety (ich partnerki). Bo logicznym chyba jest, że
Nacho_Libre +16
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Innymi słowy: możliwe, że je$%nie.
Lokaty nie wchodzą w grę, tak samo obligacje, trzymanie w skarpecie przy inflacji idącej na 10% to też jest poracha. Krypto to nie inwestycja (tak, wiem że można sporo zarobić, ale nadal - to spekulacja finansowa), tak samo NFT. Co proponujecie żeby nie stracić zbyt dużo? Do dyspozycji mam tak półtorej wypłaty programisty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydać wszystko na duperele? Nadpłacić kredyt hipoteczny? Kupić np. gitarę o sporej wartości na "przetrzymanie"?
#oszczedzanie #pytanie #finanse
@Gwendeith: mam w portfelu, ale tak jak mówię - wycofuję powoli środki z giełdy. Wrócę do niej, jak będę pewniejszy sytuacji ekonomicznej.
@Gwendeith: kupić tanio, drogo sprzedać? Czyli też spekulacja? Czy coś innego masz na myśli?
Komentarz usunięty przez autora
@pyziowa: jak to działa? Gdzie można o tym poczytać?