Wpis z mikrobloga

@Hogataa26 widzę, że ślepo na nią patrzysz jak w obraz Matki boskiej częstochowskiej. Czy normalny człowiek tak się zachowuje żegnając się z ludźmi? Nikt kto odpadał w tej edycji nie zrobił tego w tak niesmacznym stylu. Nie rozumiem tego, chomik miał z nią zostać bo ona tego chciała. To jest gra, każdy myśli o sobie. Ale, nie, ona musi być w centrum uwagi, najważniejsza, najlepsza...
@summer: nikt ślepo nie patrzy. Zachawała się niefajnie i wszyscy to wiedzą. Z drugiej strony miała trochę prawo skoro obiecał, że ją zostawi. Ponadto już było takie jedno wyjście, jak Miłosz wybierał i nie było to pierwsze wyjście Wiki. Ludzie gorsze rzeczy tam robili, no ale trzeba się na siłę do czegoś w Wice przyczepić, tylko powiem szczerze, że nie ma za bardzo do czego ¯\_(ツ)_/¯
@Anapara powtórzę, to jest gra. Dlaczego bierzecie to wszystko tak poważnie? Możemy się śmiać z nono ale nie z fitnesiary, bo to jest już atak.
W takim razie apeluję do zwolenników fitnesiary o zaprzestanie hejtu na resztę uczestników.
@summer: Nie jestem niczyim zwolennikiem w tym programie. Jedynie nie zgadzam się z chamskimi zachowaniami. Odnośnie Wiki też to napisałam wcześniej. Ponadto napisałam powyższe w odniesieniu do info, że są/były ponoć jakieś haki na Wiki. Jeśli to zachowanie to był ten hak to śmieszne... A może ja w takim samym stopniu bronię Wiki, jak Ty ją atakujesz?
@summer: przecież tutaj nikt nie ma problemu ze śmianiem się i z krytykowaniem Wiki, są pozytywne i negatywne komentarze. Ja lubię Wike, ale już mnie męczy to Wikishow, przestałam to tydzień temu oglądać. Tak samo jest z pozostałymi uczestnikami, jest hejt na hipokryzję i tyle. Wykopki wypowiadają sie też pozytywnie o innych a nie tylko źle. Nie ma tutaj kultu jednej osoby
@summer: dalej nie rozumiesz że produkcja chce ją pokazać w złym swietle? Ponoc wieśniara Kaśka jechała grubo po Wiki podczas swojej przemowy ale pocieli to i jest Kaśka masz 15 minut na opuszczenie hotelu i Kaśka wychodząca z torbami. Sami uczestnicy mowili o tym w livie, że zachowała sie okropnie. Wczesniej nie pokazali że Oha pluje do drina ale pokazali że Wiki mówiła że jest gruba i pryszczata. Pokazali jak jedzie
@Muminekx no tak, to wszystko plotki i przypuszczenia jak tego nie zobaczę, to nie uwierzę. Dalej nie pojmuję jak można się tak nakręcać bo ktoś coś pierdnął na insta.
Brakuje mi takiego klasycznego wypokowego oglądania hp, powinniśmy ją jechać w starym dobrym stylu. To jest wykop, nie fb czy insta, tutaj ma się dziać, a nie jakieś fankluby zakładać.
Z Wiktoria coś się dzieje niedobrego jej storry na ig i krzyk o pomoc sztucznie wymuszony śmiech smutny wyraz twarzy to co i jak mówi i publikuje mnie to przeraża
@summer: moim zdaniem w końcu coś zrobiła jak należy, wreszcie powiedziała, to co inni za plecami walą, a w twarz sobie wazaelinują, szkoda tylko że powiedziała to wszystkim głośno przy nim, powinna na boku ich zebrać i napuścić grupę na Chomika, jak to oni czynią