Aktywne Wpisy
wfyokyga +64
Okazało się, że dam radę przejść parę metrów bez kul. Coś się naprawiło, nie potrafię tego wytłumaczyć xD Oczywiście kuleje, inaczej nie da rady. No ale teraz mogę sobie coś przynieść, bo ręce wolne. W sumie zajebiste to było uczucie, taka wolność, duma i coś jeszcze, nie wiem. Nie będę odpowiadać na żadne pytania, piszę bo chciałem się pochwalić moim sukcesem hehexd Szkoda że w głowie dalej burdel, widocznie nie można mieć
PodniebnyMurzyn +77
W nocy sobie śpię śpię śpię
A w dzień sobie chodzę chodzę
A w dzień sobie chodzę chodzę
https://www.lublin112.pl/podejrzanie-zachowywal-sie-w-pracy-byl-dziwnie-wesoly-policjanci-wyjasnili-dlaczego/
#narkotykizawszespoko #wykopjointclub
@Dr_Plagi: Tobie degraduje mózg spędzanie czasu na wykopie. Od 2015 pracuje w korpo i non stop chodzę spizgany tematem, nikt po mnie nie widzi bo normalnie się zachowuje i jest #!$%@? zajebiscie jak wpadam na konfe w której musze coś zaprezentować najarany. Pozdro gościu, myśl tak dalej!
To jest iluzja mordoxD
Nie pal pół roku i zastanow się jak „zajebiscie” wyglądasz będąc zjarany No i jaki elokwentny jesteśxD
Zależy kto, jeden tak drugi nie. Poza tym to zależy co i ile paliszxD bardziej aktywny i mniej krytyczny wobec tego co i jak mówisz, czy to nie pierwszy krok do
Komentarz usunięty przez autora
A nie jakxD
Zależy od pracy, jeśli nudne powtarzalne rzeczy to motywacja może isc na plus, w kreatywnych rzeczach w sumie tez, chociaż niekoniecznie