Wpis z mikrobloga

Pamiętajcie mirki żeby nigdy nie bakać w pracy,chyba że mieszkacie w holandii gdzie jest na to społeczne przyzwolenie.W polsce macie być smutni i najlepiej chodzić z głową spuszczoną w dół,w przeciwnym razie zostaniecie posądzeni o bycie ćpunem gdy będzie wam za wesoło.A tak pozatym to kolejny sukces policji,brawo!!

https://www.lublin112.pl/podejrzanie-zachowywal-sie-w-pracy-byl-dziwnie-wesoly-policjanci-wyjasnili-dlaczego/

#narkotykizawszespoko #wykopjointclub
  • 20
  • Odpowiedz
@neXes: widać gołym okiem jak palenie degraduje mózg - jak masz w chacie prawie kilo, planty i idziesz najarany do roboty w markecie to się #!$%@? nie zdziw że Ci psy na kwadrat wlecą. Wbrew pozorom podał się im na tacy. Mają wyniki statystyki, są potrzebni - czego chcieć więcej. Wiadomo - prawo do zmiany i tak być nie powinno, ale takie rzeczy trzeba robić na oriencie i sprawy organom
  • Odpowiedz
@neXes: #!$%@? takiego hitu to nie widziałem :D.

@Dr_Plagi: Tobie degraduje mózg spędzanie czasu na wykopie. Od 2015 pracuje w korpo i non stop chodzę spizgany tematem, nikt po mnie nie widzi bo normalnie się zachowuje i jest #!$%@? zajebiscie jak wpadam na konfe w której musze coś zaprezentować najarany. Pozdro gościu, myśl tak dalej!
  • Odpowiedz
@MobrayOswaldo:

obie degraduje mózg spędzanie czasu na wykopie. Od 2015 pracuje w korpo i non stop chodzę spizgany tematem, nikt po mnie nie widzi bo normalnie się zachowuje i jest #!$%@? zajebiscie jak wpadam na konfe w której musze coś zaprezentować najarany.

To jest iluzja mordoxD

Nie pal pół roku i zastanow się jak „zajebiscie” wyglądasz będąc zjarany No i jaki elokwentny jesteśxD
  • Odpowiedz
@Jakis_Leszek: A tam #!$%@?, to nie odnosiłbym sukcesów po nastukaniu. Owszem inaczej postrzega świat człowiek po nastukaniu niż na trzeźwo. Przede wszystkim jest się bardziej aktywnym i ja to doskonale rozumiem. Demonizujesz coś co nie powinno być demonizowane ale ludzie powinni się uczyć jak tego ewentualnie użyc.
  • Odpowiedz
@MobrayOswaldo:

Przede wszystkim jest się bardziej aktywnym i ja to doskonale rozumiem.

Zależy kto, jeden tak drugi nie. Poza tym to zależy co i ile paliszxD bardziej aktywny i mniej krytyczny wobec tego co i jak mówisz, czy to nie pierwszy krok do
  • Odpowiedz
@Jakis_Leszek: Ja miałem pół roku przerwy od regularnego palenia to chcieli mnie #!$%@? bo myśleli ze się #!$%@?. Teraz od 1,5 roku chodzę skuty bez przerwy prawie i dostaje propozycje awansów XD
  • Odpowiedz