Aktywne Wpisy
Adek92 +10
Mireczki, mam ciekawą sytuację w mojej rodzinie z potencjalnym ku..stwem w tle.
Mam chrzestną mieszkającą na wsi, ta zaś ma córkę w wieku studenckim.
Wszyscy moi domownicy mieliśmy ją przez całe życie za mało kumatą i nieroztropną, ale nie wiedziałem że aż tak ! Po tym, jak rok temu nie zdała matury, zaczęła się kręcić po sklepach jako sprzedawca, następnie pojechała do Niemiec gdzieś z koleżanką do jakiejś pracy w polu i
Mam chrzestną mieszkającą na wsi, ta zaś ma córkę w wieku studenckim.
Wszyscy moi domownicy mieliśmy ją przez całe życie za mało kumatą i nieroztropną, ale nie wiedziałem że aż tak ! Po tym, jak rok temu nie zdała matury, zaczęła się kręcić po sklepach jako sprzedawca, następnie pojechała do Niemiec gdzieś z koleżanką do jakiejś pracy w polu i
Hejo #bezsennosc
Od dawna mam z bezsennością problem. Zaczęło się od depresji i mega obciążenia psychicznego w nowej pracy. Ale zostałam w niej kilka lat.
Najpierw nie mogłam zasnąć jak miałam do pracy na 4 rano.. Noc nieprzespana. Potem gdy miałam na popoludnie, też nie mogłam zasnąć. Na nocki też się bałam że się nie wyspie.
Zmieniłam tę robotę, ale teraz to już w ogóle nie mogę spać kiedy na następny dzień
Od dawna mam z bezsennością problem. Zaczęło się od depresji i mega obciążenia psychicznego w nowej pracy. Ale zostałam w niej kilka lat.
Najpierw nie mogłam zasnąć jak miałam do pracy na 4 rano.. Noc nieprzespana. Potem gdy miałam na popoludnie, też nie mogłam zasnąć. Na nocki też się bałam że się nie wyspie.
Zmieniłam tę robotę, ale teraz to już w ogóle nie mogę spać kiedy na następny dzień
#bialorus
Paradoksalnie kiedyś najbardziej neutralne / obiektywnie przedstawiane newsy miało Trwam, ale jako że tv nie mam od lat, to nie śledzę, co tam się dalej dzieje.
I nie, to nie jakaś kryptoreklama rydz-tv, bo tego karakana nie trawię tak, jak kaczora i jego mafii.
Nie, nie ma nic gorszego niz stacja, ktora nikomu jie chce zaszkodzic i kreuje sie na obiektywna. Nigdy nie pociagnie zadnej afery, nigdy nie bedzie drazyc do samego dna by poznac prawde, bo zawsze bedzie czekac na to, ze ktoras ze stron wygra i trzeba sie ugadsc, by kasa szla. Nie ma tez sesnu wybieraj 1 stacji, bo stajemy sie niewolnikami swojej banki informacyinej, ktora reqlnie jest banka manipulacji. Niestety
Powiedział typ od mikromodlitwy xD Kto rozsądny w 21 wieku wierzy w bajki sukienkowych?
- biedni migranci głodują, zły Łukaszenka wojskiem straszy migrantów, a PIS nie chce ich wpuścić
- w Kaliszu przez PIS pojawili się naziści
- PIS nie chce wprowadzić paszporty covidowe w galeriach i restauracjach
Tylko PIS zły, wina PISu
XD
A ty mówisz, że Polacy się boją imigrantów? Chyba Ci, co raz na trzy dni oglądają Wiadomości Kurskiego
Lol... Co za piękny kupiony komentarz.
Ale, aż tyle plusów, więc dobra robota towarzyszu.