Wpis z mikrobloga

@Januszzex: @Pikselowaty: polsat to miękka pis-propaganda, zobaczcie u kogo Solorz w kieszeni siedzi. Żadnej stacji nie można ufać.

Paradoksalnie kiedyś najbardziej neutralne / obiektywnie przedstawiane newsy miało Trwam, ale jako że tv nie mam od lat, to nie śledzę, co tam się dalej dzieje.

I nie, to nie jakaś kryptoreklama rydz-tv, bo tego karakana nie trawię tak, jak kaczora i jego mafii.
A jak kiedyś napisałem ze TVN to taka sama propaganda jak PiS tylko z drugiej strony barykady to minusom nie było końca ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Pikselowaty:
Nie, nie ma nic gorszego niz stacja, ktora nikomu jie chce zaszkodzic i kreuje sie na obiektywna. Nigdy nie pociagnie zadnej afery, nigdy nie bedzie drazyc do samego dna by poznac prawde, bo zawsze bedzie czekac na to, ze ktoras ze stron wygra i trzeba sie ugadsc, by kasa szla. Nie ma tez sesnu wybieraj 1 stacji, bo stajemy sie niewolnikami swojej banki informacyinej, ktora reqlnie jest banka manipulacji. Niestety
Pobierz 27er - @Pikselowaty: 
Nie, nie ma nic gorszego niz stacja, ktora nikomu jie chce zas...
źródło: comment_1636920206fmPLclDRIQpcOzrSzxF74L.jpg
@Theodore_T-Bag_Bagwell: dzisiaj obejrzałem fakty i wniosek jest taki:

- biedni migranci głodują, zły Łukaszenka wojskiem straszy migrantów, a PIS nie chce ich wpuścić
- w Kaliszu przez PIS pojawili się naziści
- PIS nie chce wprowadzić paszporty covidowe w galeriach i restauracjach

Tylko PIS zły, wina PISu

XD
@Theodore_T-Bag_Bagwell: no niestety, poparcie pisowi wzrosnie kosmicznie. Sam znam wiele osob ktore byly takie w rozkroku blizej tvn ale nie chca imigrantow. Kurde, pl przyjmuje ich duzo, ale na jakis zasadach a nei przelazenie przez las. Dziwi mnie ze TVN to tak forsuje.

Lol... Co za piękny kupiony komentarz.
Ale, aż tyle plusów, więc dobra robota towarzyszu.