A'propos tych laserów, to pamięta ktoś takie laserki ze sklepów typu kleks xD takich zabawkowych, to świeciło na czerwono i były różne nakładki z wzorkami, jak n--------o na przeciwny blok to był porządny sprzecior #bialorus
@Deadend one świeciły nawet na 100m,sprawdzone. I pytanie, co to są sklepy typu kleks. Nie znam tego określenia. Ja miałem wszystkie z kiosku za jakieś 12-16 złotych w zależności od ilości nakładek.
@rybsonk: taki, ze można tez bylo kupic tam kalacha na kulki, kaczora donalda i wszystkie inne wspanialosci tego świata @partyoverhere: akurat czuje się jak bym mial 80 lat, chociaż mam niecałe 30, wnusiu do pobujania na kolanku tez się znajdzie ( ͡°͜ʖ͡°) @SupreminTHC: wojskowy ( ͡°͜ʖ͡°)
@Deadend: Taki sam tydzień temu widziałem w Auchan na dziale dla zwierząt przy zabawkach dla kotów XD Nie szły jako zabawka dla dzieci to zaadaptowali jako zabawka dla zwierząt
#bialorus
Komentarz usunięty przez moderatora
@Deadend: co to znaczy typu kleks?
@partyoverhere: akurat czuje się jak bym mial 80 lat, chociaż mam niecałe 30, wnusiu do pobujania na kolanku tez się znajdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SupreminTHC: wojskowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gorszy_koniec_ukladu_pokarmowego: nie po oczach, bo oslepne!!
Nie szły jako zabawka dla dzieci to zaadaptowali jako zabawka dla zwierząt