Wpis z mikrobloga

Czy tylko ja uważam, że powinen być obowiązkowy odstrzał kierowców w-------------h się lewoskrętem na prawy pas na Pulaskiego we Wrocławiu? Pare razy przez s--------a miałem sytuafję, że blokowałem jezdnie bo wwalił się na ostatni moment.
#wroclaw
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy tylko ja uważam, że powinen być obowiązkowy odstrzał kierowców w-------------h się lewoskrętem na prawy pas na Pulaskiego

@RussianBoi2: Ja bym zrobił odwrotnie. Powinna być jakas umowa społeczna, że stoimy na dwóch pasach i przed rozdzieleniem na lewoskręt i jazde prosto powinniśmy się wpuszczać na zamek. Przecież stojąc na całym Pułaskiego tylko na prawym pasie korek sięga mostu na palcu społecznym.
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl: A to tak, tylko mówię - najgorsza jest sytuacja jak dojezdżasz do zwężenia za skrzyżowaniem, gdzie biegną tory i nagle ktoś chamsko wjeżdża ci przed maskę a ty nie możesz się ruszyć, bo albo pasy albo blokujesz skrzyżowanie.
  • Odpowiedz
@RussianBoi2 za takie coś powinni n---------ć po lapach pałka teleskopowa. Tak samo jak za w----------e się przed maskę w połowie pasa. Dojeżdżamy do końca i jedziemy na zamek a nie omijają korki i w połowie typ w-------a się przed ciebie na chama
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl @RussianBoi2 to co mówić o tym co się dzieje teraz na Hallera? Jak geniusze zrobili rozszerzenie na dwa pasy przed Gajowicka, a potem znowu zwężenie na jeden.. Zmieści się może z 6 aut, a ludzie już na skrzyżowaniu chcą się wbijać i blokują tragicznie Gajowicka na wprost.
  • Odpowiedz