Aktywne Wpisy
sub +570
#rozdajo gry o piciu eliksirów!
Cześć mirki,
Z okazji re-launchu sklepu i premiery polskiej wersji gry, rozdajemy 3x Za Mało Many: Edycja Arcymaga :)
Za
Cześć mirki,
Z okazji re-launchu sklepu i premiery polskiej wersji gry, rozdajemy 3x Za Mało Many: Edycja Arcymaga :)
Za
InnyWymiar90 +202
Wracam z #banicja
Jak ten czas szybko leci, wczoraj dali mi bana a dzisiaj już 13 października
Witam bo dwutygodniowym banie xd
#moderacjaconten
Jak ten czas szybko leci, wczoraj dali mi bana a dzisiaj już 13 października
Witam bo dwutygodniowym banie xd
#moderacjaconten
@VrubeL: PiS ma w dupie prawo i reguły obowiązujące w państwie demokratycznym, ale my mamy rację bo nas jest więcej i my som patryjoty xD
@alvaroZcamaro: w czym ich prawa obywatelskie są gorsze od praw obywatelskich narodowców? Ulice są każdego, a jak wam sie nie podobają decyzje administracyjne miasta to mogliście wybrać swojego prezydenta. Jak widać te 100k narodowców nie jest
@alvaroZcamaro: władze miasta wybiera się na szczeblu lokalnym więc może być was nawet 20 milionów i dalej demokratycznie przegraliście - bo władze miasta wybierają mieszkańcy miasta a nie przyjezdne obdartusy.
Większość warszawiaków nie chce tego corocznego spędu bydła i dlatego wybrała takie władze które to blokują. Znajdźcie sobie miasto gdzie mieszkańcy chcą w ten sposób profanować symbole narodowe i tam organizujcie te marsze.
Żadna demokracja i tym że poszliście ta trasą nie zdecydowała - zdecydowało o tym złamane przez
Organizatorzy faszyści? Fakt przydałby się inny organizator bardziej neutralny bez tak skrajnych poglądów. Też mi to się nie podoba
@alvaroZcamaro: nie, na Warszawe składa się Warszawa bo to bogate miasto. Mało tego płacimy janosikowe na takie zadupia jak twoje więc nie ty do nas tylko się dokładamy do ciebie.
Komentarz usunięty przez autora
Wiesz kto odbudował zniszczoną Warszawę po wojnie? Jakby nie polski naród to teraz miałbyś jakąś osadę.
Spało się na WOSie, co?