Wpis z mikrobloga

Jest jakiś prosty sposób do monitorowania okazji cenowych na smartfony, jeśli nie mam na myśli konkretnych modeli? Widzę że jakieś (chyba) boty wrzucają na mirko kupony itp., ale trudno grzebać w tej masie spamu, a szukanie na wypoku połączonych tagów (np. #xiaomi #kuponynazywo) to raczej nie w tym stuleciu.
Oczywiście nie musi być tylko wykop, ale te strony z chińskimi okazjami to też w większości burdel.

A w ogóle czego szukam - smartfon z jak najlepszym aparatem do ok. 1000 zł (jak będzie warto to może dopłacę). Najlepiej też więcej niż 4/64 i bateria ponad 4000mAh, bo tyle mam teraz i trochę mi mało. Jak ktoś ma jakieś typy to chętnie sprawdzę.

#smartfon #smartfony #telefony
  • 7
@Drogomir: popatrz w tagu #aliexpress i #xioami zabroniono wrzutek z refami, ale chlopaki od chinskich stron jeszcze cos tam wrzucaja.

11.11 juz zaraz, moze sie cos trafi fajnego.

BF tez niedlugo i pepper to najlepsze zrodlo tego typu wrzutek, bo spolecznosc spora i duzo okazji np z zagranicznych amazonow wrzucaja. Mozna sobie ustawic alert na grupe smartfony albo na fraze xiaomi lub redmi.