Wpis z mikrobloga

Wpuszczanie chłopców i dziewczynek do szkół koedukacyjnych było ogromnym błędem ,przecież większość inceli było wyśmiewanych i poniżanych przez różowe właśnie tam,w sumie niektórzy tutaj piszą że nawet w pracy są źle traktowania przez boleć przeciwną co jest dla mnie czymś nieskończenie absurdalnym i strasznie nieprofesjonalnym.
Ja bardzo się męczyłem w szkole i miałem sporo negatywnych doświadczen z kobietami, szczególnie w liceum stąd rozumiem że ktoś może się zamknąć w sobie i mieć później problemy w relacjach z kobietami,ja do dzisiaj mam zryta banie przez to mimo że nie jestem prawiczkiem to mam ogromną nieufność wobec kobiet i bardzo analitycznie do nich podchodzę.
Męskie szkoły gdzie Oskarek i Mirek byliby traktowani na równi z silnym naciskiem na dyscyplinę tego nam trzeba do stworzenia lepszego jutra.Zreszta tam gdzie pojawiają się kobiety zaczyna panowac chaos i brak zasad.
W szkołach męskich i damskich oczywiście byłby ten sam program nauczania i jestem bardzo ciekawy gdzie byłby lepsze wyniki w nauce.
Chłopcy w szkołach uczą się coraz gorzej,są tępieni a w USA podaje się im leki na zbicie ich agresji, większość z nas ma te piekło za sobą ale czy mamy biernie patrzeć jak młodsi od nas są niszczenia przez ten chory skrajnie geocentryczny system?

#blackpill #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JediKnight: Och, zdecydowanie pomogłoby Ci, gdybys pierwszy, niezręczny kontakt z kobietą zaliczył po 18-nastce, podczas gdy dynamiczni koledzy już dawno zaliczyli połowę gimnazjum zenskiego
  • Odpowiedz
@JediKnight: głupoty gadasz
W społeczeństwie trzeba sobie non stop radzić z drugą płcią bo jest ich 50%, więc na cholere robić sztuczne środowisko, zupełnie nieprzystające do rzeczywistości?
  • Odpowiedz
@JediKnight: to nie wina tego ze są koedukacyjne licea a to ze są c-----e licea i te dobre, w tych pierwszych jest takie coś jak gnębienie i wyzywanie niepasujących osób a w tych dobrych każdy ma w------e w obce osoby i traktuje się ich jak powietrze
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@JediKnight: mnie to nawet nauxzycielki nie lubily, chyba bo ixh nie zabawiałem i jak prowadziły nudne lekcje to olewałem

Ale nie jestem incelem, jestem takim semi-autystykiem - indywidualista i ja mam w------e w ludzi.

Ale tak tylko mowie, ze podzial spoleczenstwa nic nie da skoro nie ma starych ludzi co by ogarniali dzieci i przeprowadzali socjalizacje z głową. A nie na o-------l i wychidzi jak wychodzi i ludzie tacy jka
  • Odpowiedz
@JediKnight: Hmm, nie wiem jak dokładnie koedukacja przekłada się na relacje damsko-męskie, ale biorąc pod uwagę, że współczesna szkoła dyskryminuje chłopców, należałoby zacząć szerszą debatę nad powrotem do edukacji zróżnicowanej.
  • Odpowiedz