Aktywne Wpisy
Atypical +460
Mirki co się o------o i podzieliło rodzinę.
Siostra z mężem była miesiąc temu u naszej kuzynki i na miejscu zobaczyli jak jej pięcioletnie dziecko z jakimś spektrum autyzmu siedzi w kojcu z zamkniętym Labradorem i rzuca malutkim kotkiem, szarpie go, kopie i depta. Szwagier od razu zabrał tego kota na ręce tłumaczy temu dziecku ale wiadomo nie dociera bo drze się i pokazuje że chce kota.
Gdy przyszła kuzynka i zaczęli jej tłumaczyć co
Siostra z mężem była miesiąc temu u naszej kuzynki i na miejscu zobaczyli jak jej pięcioletnie dziecko z jakimś spektrum autyzmu siedzi w kojcu z zamkniętym Labradorem i rzuca malutkim kotkiem, szarpie go, kopie i depta. Szwagier od razu zabrał tego kota na ręce tłumaczy temu dziecku ale wiadomo nie dociera bo drze się i pokazuje że chce kota.
Gdy przyszła kuzynka i zaczęli jej tłumaczyć co

vieniasn +525
ktoś sobie zadał trud żeby to spakować do auta i jechać spory kawałek do lasu tragiczną drogą zamiast pojechać na pszok i jak człowiek cywilizowany to oddać bez żadnych opłat
to trzeba mieč wielki łeb nie od parady
to trzeba mieč wielki łeb nie od parady
źródło: temp_file5797285201008517688
Pobierz

Jakiś czas temu kupiłem dla testu projektor #blitzwolf vp3 za 200 zł i do grania w fife czy do oglądania bajek jest super ale do filmów smuży i jest za mała rozdzielczość, teraz mam na jeden dzień vp6, jakość znacznie lepsza ale jest za głośny, nie do wytrzymania.
Postawiłem kupić coś firmowego, używanego do powiedzmy 1200 zł
Na co zwrócić uwagę, jakich modeli szukać.
Czy przykładowo Benq w1070, 1090 będzie ok?
Czy lampy z AliExpress są legitne?
#projektory #projektor #pytanie #kinodomowe
Nie jest za głośny? Będę go miał blisko głowy, za kanapą