Aktywne Wpisy
mateo2111 +141
Dlaczego nikt nie wymusza ograniczenia prędkości samochodów przez producentów? Po co w ogóle samochodom możliwość jazdy z prędkościami 200kmh+ nie licząc prądu wyjątków to maksymalna dopuszczalna prędkość na świecie to jakieś 150kmh. Przecież taka zmiana mocno zredukowała by ilość śmiertelnych wypadków tak jak na A1 jakby kierowcy mogli jechać maksymalnie te 160kmh
#wypadek #samochody
#wypadek #samochody
moll +257
Beka z protestujących bo protestują. Odpowiedzi? Oni przynajmniej wyszli nie to co ty.
Wszystkiemu winna konfederacja i PiS, Marsz zły, protest dobry. Odpowiedzi? Kłótnie cymbalow z obu skrajnych środowisk które do niczego nie prowadza.
Post zwracający uwagę że są inne problemy? Odpowiedź? To se wyjdź i protestuj a nie zza pc piszesz.
I tak dalej, i tak dalej. Zakute łby czy wy się możecie w końcu dogadać? Skłócają was ci sami politycy. Na wszystkie komentarze jakie dzis przeczytałem nie zauważyłem żadnego w stylu "zgadzam sie problem na który wskazujesz też jest ważny".
Pomijam już fakt że jak ktoś nie popiera protestu to musi być od razu pisowcem albo kucem, nie istnieje dla tej części ludzi nic innego. Zachowujecie się jak te same osoby których tak nienawidzicie. Gardzę wami, ale najbardziej gardzę sobą że uzależniłem się od tej strony.
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka #bekazlewactwa #protest #polska
@Wamp0302: #usunkonto