Aktywne Wpisy
Salido +1343
Minął 0 (z 73) dzień wakacji.
To już 6. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2023:
- W 393 wypadkach zginęły w sumie 432 osoby.
- 20.972 zatrzymanych
To już 6. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2023:
- W 393 wypadkach zginęły w sumie 432 osoby.
- 20.972 zatrzymanych
MokebeSenegal1488 +372
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#cytatywielkichludzi #protest #4konserwy #koronawirus #bekazpisu #bekazlewactwa
@trevoz: 150 000 ¯\_(ツ)_/¯
Nadal teoretycznie(nie licząc tego ze ludzie to glupie zwierzęta które nie rozumieją statystyki i kierują się emocjami)problem jest o rząd większości mniejszy niż rządy pisowskich miernot. A to że lud nie wie jak systemowo przestać mordować polaków przez morawieckiego i spółkę nie znaczy że nie może protestować. Większość postulatów Solidarności lub Poznania 1956 nie bazowały na kompletnych systemowych rozwiązaniach tylko
żeś się wpasował w tag "koronawirus" DZIESIĄTKI TYSIĘCY... BO JEDNOSTKOWY PRZYPADEK.
i jakie zabójstwo...
jako wyborca konfedeszurów wstyd mi, że jeszcze dumnie głosili, że poparli ten idiotyczny wniosek do TK. co nie zmienia faktu, że nikogo nie ruszają nadmiarowe zgony, bo te 150,000 osób to mało medialne, żeby oni chociaż ciemniejszego odcienia skóry byli, to by się ogłosiło, że eksterminacja czarnoskórych w Polsce i świat by się zainteresował... a
@zaxom: takie, że z powodu systemowej przemocy państwa powstrzymano lekarzy przed udzieleniem pomocy człowiekowi w potrzebie i umarł, ci którzy stworzyli ten zabijający ludzi system mają imiona i nazwiska
@Garindor: lewica