Lewandowski kolejny mecz z bramką na wagę zwycięstwa i +3pkt, ale Złota Piłka powędruje do Leo Messiego, który nie ma żadnej bramki w Ligue 1 i generalnie gra piach, ale ma za to 280 MLN obserwujących na Instagramie. Haaa tfuu! na tych dziennikarzy co mają prawo głosu. Konkurs popularności. Grając w Madrycie i robiąc takie liczby na 100% miałby zagwarantowane zwycięstwo. Bayern sportowo na najwyższym poziomie, ale marketingowo pewnego etapu nie przeskoczysz. Niestety.
P--------e oszołomy, to będzie chyba największe s-----------o w całej historii tego plebiscytu, że ktoś z takimi liczbami w ciągu dwóch ostatnich lat nie zdobędzie Złotej Piłki. Pan Piłkarz powinien w zeszłym i tym roku zgarnąć tą piłeczkę, i nie mówię tego jako Polak, tylko jaki kibic. Swoją drogą to też jest p------e, że taki Lewandowski ma tylko 20 mln obserwujących na Instagramie. Robert nawet jak nie wygra, to mam nadzieję, że będzie dalej cisnął i te zakute łby w przyszłym roku w końcu dadzą mu to na co zasłużył patrząc na całą jego karierę. #mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalsportowy
@inoks: jesteś po prostu fanatykiem Messiego i tyle. Jakikolwiek poważny argument z mojej strony będziesz odbijał jedynie piłeczką, że piszę tak tylko dlatego, bo Lewandowski jest Polakiem. Nie, nie dlatego. Gość strzela bramki, asystuje - Bayern jest uzależniony od jego gry i pisanie takich głupot, że tak nie jest jest po prostu śmieszne i nie będę już nawet odpisywał na twoje wywody. Messi wygrał Copa America, ale k---a.. zobacz jakich
@FatSniper: oj nie porównuj ich, bo nawet wartość kadry mają dwa razy mniejszą te wymienione przez Ciebie od tych wymienionych przeze mnie. Nie mówiąc o tym, że w bezpośrednich pojedynkach górą wyszłyby drużyny z Ameryki Południowej.
@iksboks: mam do Ciebie takie pytanie: oglądałeś jakiekolwiek mecze Barcelony/Argentyny w tym roku? Tak szczerze mi odpowiedz. Poza tym wieje ostrą hipokryzją, że z jednej strony chcesz dać piłkę Lewemu za rok 2021 pomimo braku dużych osiągnięć drużynowych, a piszesz, że zasłużył na nią Sneijder w czasie gdy miał 2x gorsze indywidualne statystyki od Messiego w sezonie. To w końcu bierzesz pod uwagę indywidualności czy sukces drużynowy? Naprawdę mnie śmieszą
@inoks: PS3. Dalej mi nie odpowiedziałeś gdzie był Messi z meczu z Bayernem gdzie władowali im 8 bramek ^^ Nigdzie nie napisałem, że Messi nie jest genialnym piłkarzem, bo jest i nikt tego nie zmieni. Faktem jest natomiast, że Lewandowski od dwóch sezonów gra lepiej. I wygranie Copa America nie może mieć na to wpływu. W sezonie 2019/20 Lewy w piłce klubowej wygrał wszystko co możliwe, będąc wszędzie królem strzelców,
@iksboks: wiesz, ja nie twierdzę, że JAKIEKOLWIEK trofea DRUŻYNOWE powinny być brane pod uwagę przy nagrodzie INDYWIDUALNEJ. Apropo 8-2 to nie wiem, co mam Ci tłumaczyć. Jak Messi miał zapobiec stracie 8 goli XD. Gra się11 na 11 i każdy jest odpowiedzialny za inną rolę na boisku. Przecież oczywistym jest, że Messi nie będzie co mecz mijać 6 piłkarzy + bramkarza i strzelał gola — robi tak 2-3 razy w
P--------e oszołomy, to będzie chyba największe s-----------o w całej historii tego plebiscytu, że ktoś z takimi liczbami w ciągu dwóch ostatnich lat nie zdobędzie Złotej Piłki. Pan Piłkarz powinien w zeszłym i tym roku zgarnąć tą piłeczkę, i nie mówię tego jako Polak, tylko jaki kibic. Swoją drogą to też jest p------e, że taki Lewandowski ma tylko 20 mln obserwujących na Instagramie. Robert nawet jak nie wygra, to mam nadzieję, że będzie dalej cisnął i te zakute łby w przyszłym roku w końcu dadzą mu to na co zasłużył patrząc na całą jego karierę.
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalsportowy
Nigdzie nie napisałem, że Messi nie jest genialnym piłkarzem, bo jest i nikt tego nie zmieni. Faktem jest natomiast, że Lewandowski od dwóch sezonów gra lepiej. I wygranie Copa America nie może mieć na to wpływu. W sezonie 2019/20 Lewy w piłce klubowej wygrał wszystko co możliwe, będąc wszędzie królem strzelców,