Aktywne Wpisy
ogolnie to zabawna historia, z ktorej mozna sporo wyciagnac, stwierdzilem, ze skoro wszystko stracilem, pewnie nie wroce do starych zajec tak szybko, wiec zdecydowalem ze napisze o tym ksiazke o gang stalkingu, bedzie duzo o klamstwie, metodach manipulacji, epidmii narcyzmu, naiwnosci, moralnosci, roli religii, o grach("ze powoduja agresje?" yy nie, o pozytywnym wplywie gier mmorpg na mezczyzn zmagajacych sie z depresja), i wiele innych moze cos wrzuce tu jak zdaze.
niektore motywy
niektore motywy
sieporobilo +368
#neuropa #4konserwy #konfederacja #usa #aborcja #bekazlewactwa
@progressive: na ktore pytanie nie odpowiedziałem?
@progressive: Koroluk ma bardzo jakościowy materiał, dlatego ci poleciłem. Natomaist do takich samych wniosków dojdzie każdy myślący, który ma jakąś tam wiedze lub poczyta na temat.
@progressive: jak to nie xD Przecież to jest dokladnie odpowiedź na twoje pytanie. Zapytałeś czy wolno i napisałem, że nie i dlaczego. > Jesli tak to uwazam to za koniec rozmowy, a ciebie za kogos kto nie rozumie tego pytania.
@progressive: Nie, to ty nie rozumiesz sam swojego pytania. Rownie dobrze możesz uważać, że samochodu nie wolno
Komentarz usunięty przez autora
@NaczelnyWoody: Na tej samej zasadzie u nas możesz sobie pojechać na Słowację. Prawdopodobnie masz nawet bliżej niż oni do stanu obok xD