Wpis z mikrobloga

#przegryw czy ktos ze wzrostem ponizej 180cm powinien byc naklaniany przez znajomych na splodzenie potomka? Ostatnio siedzialem ze znajomymi mojej żony i byla wsrod nich taka para ze chlopak mial moze 177 cm wzrostu i czulem sie nie swojo. Oni sami mowili ze nie chca (ale nie podali powodu) a ja zakladam ze wlasnie nie chca skrzywdzic dziecka genami, natomiast reszta grupy go naklaniala ochoczo ze to niby juz czas itd. Ma niby hunter eyes i AWG okolo 3.4 procenta ale za to PSJ upper ponizej 2cm i PSJ lower 1-2cm. Jak uwazacie? #zwiazki #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 11
  • Odpowiedz
@lwieserce95: xD to jest tak głupie, że aż szkoda tego wyjaśniać.
W normicznym środowisku nikt tak nie myśli jak najgorsza grupa spierdonów, która już zbyt mocno przedawkowała blackpill "nie chcę mieć dziecka, bo mi brakuje 3cm do 180cm i mój podbródek jest o 2mm za wąski, mam słabe geny, lepiej, żeby chad zalał moją różową".
Dziecko wymaga poświęcenia ogromnej ilości czasu i odpowiedzialności, więc nie ma w tym nic dziwnego,
  • Odpowiedz
@lwieserce95: Wyobraź sobie, że zalałeś różową i masz dziecko. Patrz, co cię czeka:
- regularny płacz i budzenie w nocy,
- przewijanie pampersów i podcieranie dupska,
- pilnowanie z kim dziecko się zadaje, co ogląda itd,
- pilnowanie higieny, bo dzieci często nie podcierają się po sraniu (albo nie podcierają dokładnie), nie myją zębów, rąk itd,
- "a kupisz mi to? a kolega to ma to ja też chcę
  • Odpowiedz