Wpis z mikrobloga

Moment w którym wiedziałem, że it's over dla failed normika to było jak moja koleżanka z klasy zapytała się czy bym nie pojechał z nią i jej koleżanką do kina do miasta powiatowego i nie zabrał 1 losowego kolegi ze sobą. Sęk w tym, że jej koleżanka była powszechnie uważana za najładniejszą i najpopularniejszą dziewczynę w całej szkole. Była dosłowną modelką i miała po 300+ lajków pod zdjęciami na fb co było ogromną liczbą w tamtych czasach. Jak przystało na mentalcela się obsrałem i znalazłem jakąś wymówkę, a ta laska chyba serio chciała mnie poznać bo potem nawet przyszła na miejscówke gdzie się szlajałem z moimi kolegami, a była z drugiego końca miasta i jak podawała mi rękę to się cały trzęsłem pierwszy raz przed dziewczyną mimo, że wcześniej już byłem w związkach to myśl o poznaniu laski 9.5/10 mnie sparaliżowała. Potem napisała do mnie ze dwa razy na fb, ale szybko wyczuła moje s----------e i się zmyła. xD
#przegryw #blackpill
c.....w - Moment w którym wiedziałem, że it's over dla failed normika to było jak moj...

źródło: comment_1636153667zYIAQLMrvmJGjqkIKwxqnU.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chlopak_z_blokow: I teraz pojawia się pytanie, kto ma gorzej? Normie który miał okazje, ale je p-------ł i musi z tym żyć do końca swoich dni czy przegryw który takich okazji nawet nie miał. Można by pomyśleć, że failed norman jak przymaxxuje to wróci na dawne tory. Zobaczymy, w------o mnie z pierwszego działu 8 lat temu, czy uda się wrócić przekonamy się w nadchodzącym roku(powrut #pdk trwa już rok
  • Odpowiedz
@Salixu: Przegryw innego życia nie zaznał więc może prędzej zaakceptuje swój los. Ja miałem bardzo żeńskie rysy twarzy, kręcone włosy no i miałem mega wzięcie jak byłem młody, ale zestarzałem się jak typowy mariusz. Łysienie to był wyrok śmierci dla kogoś takiego jak ja o delikatnej urodzie, a do tego dochodzi wzrost 176 cm który w wieku nastoletnim nie był aż takim problemem jak miałem śliczną buźke, ale dorosłe kobiety
  • Odpowiedz
@chlopak_z_blokow: p------a akcja, trzymaj sie miras. Napisalbym, ze jest nadzieja bo to prawda w teori failed norman ma wieksze szanse na cos. Tylko, ze wlasnie ta nadzieja j---e banie i nie mozesz w spokoju zaakceptowac swojego losu.
  • Odpowiedz
@Salixu: Dzięki za wsparcie. Mój plan to polecieć sobie do Tajlandii i na Filipiny i podbudować sobie ego na azjatkach bo w tych dwóch krajach to nawet dziadki białasy 60-letnie znajdują partnerki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@chlopak_z_blokow: Ja Cie też mocno wspieram. Mimo wyroku śmierci jeszcze jest szansa na przeszczep czy coś, atrakcyjna buzia dużo daje nie masz powodu się przejmować niskim wzrostem ten tag za bardzo pierze umysł i sobie wkręcasz
  • Odpowiedz