Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +77
Zrozumiecie kiedyś warszawskie dzbany, że Wrocław nie ma nic wspólnego z Górnym Śląskiem (potocznie nazywanym Śląskiem) oprócz druzyny piłkarskiej, która się tak niefortunnie nazywa? Kopalnie węgla, ślonska godka i disco polo ze starymi wąsiurami z october festu to totalnie nie ta bajka.
#powodz #wroclaw #slask
#powodz #wroclaw #slask

duzy_krotki +486
Włączyłem wczoraj "Wielką wodę". Cóż za g---o straszne. Mądrzejsza od profesorów hydrologii Juleczka uzależniona od h-----y (w drugiej scenie już się rucha z jakimś Holendrem xD, aż dziwne, że nie m----n) ratuje Wrocław przed powodzią. Ludzie mieszkający pod Wrocławiem pokazani jak chłopi z 19 wieku. Oczywiście większość mężczyzn przedstawiona jako przygłupy z 80 iq.
#powodz
#powodz

Mamy listopad dzwonię kolejny raz, że nadal nie mam korekty. Typek mówi, że korekta jest wystawiona, ale nie powie mi ile jest do zapłaty i nie może mnie przełączyć do nikogo innego tylko poda numer z jakim mam się kontaktować.
Dzwonie na podany numer (sekcja ponagleń xd), nie odbierają bo czynne do 17 w dni robocze. Taka sekcja ponagleń, że w żaden sposób przez miesiąc się do mnie nie odezwali czy to telefonicznie czy to mailowo. Czekacie żeby odsetki się zgadzały i z 20 czy 50 zł zrobiło się 100/200?
Wiadomo że coś do zapłaty jest bo np. aktywacja (najlepsze jest to że o opłacie aktywacyjnej typek powiedział mi dopiero po podpisaniu umowy jak wychodziłem z salonu xd).
Niezły macie tam b----l w tym timobaju.
#tmobile #internet #internetmobilny #obslugaklienta #polska
Dostałem fakturę korygującą z datą 5.11 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli jednak coś tam zatrybiło.