Wpis z mikrobloga

Nowy wiceprezes #knp - Jacek Wilk - wydaje się być konkretnym człowiekiem (informatyk i prawnik, z doktoratem z ekonomii). Myślę, że będziemy świadkami niejednej masakry lewactwa dokonanej przez niego i bardzo dobrze się stało.

#korwin #jkm
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vealheim: @RPG-7 widzę że moje rady odnośnie wypromowania Jacka Wilka na nową twarz KNP wzięliście sobie do serca :>

Wilk już od dawna masakruje pomysły lewactwa w audycji "Bezmiar Niesprawiedliwości" na polskalive, a przynajmniej - w pierwszych X nagraniach, bo ostatnio częściej pojawia się tam Szpadelewski
  • Odpowiedz
@KingCrolimson: ee tam, panie.. wszak KNP nie ma kadr, tam nikt się na niczym nie zna. Same pierdzistołki na etacie w państwówce.. którzy sami sobie nie potrafią nawet zorganizować pracy.

Oh, wait:

Nazywam się Jacek Wilk. Studiowałem ekonomię (studia magisterskie i doktoranckie w SGH), prawo (studia magisterskie na UW i podyplomowe typu LL.M. na Uniwersytecie Erazma w Rotterdamie) i informatykę (studia inżynierskie na Wydziale Elektrycznym PW, kierunek: Informatyka Stosowana poszerzony o
  • Odpowiedz
@spluczka: @Vealheim: tak w ogóle to przedstawiał na konwencie ogólnikowo swój projekt konstytucji, jak wrzucą na serwer knp to podrzuce, dość ciekawe rozwiązania tam wymyśl wraz ze swoim zespołem :)
  • Odpowiedz