Aktywne Wpisy
Samotnyyy +15
Hej. Umycie zębów w WC w pracy. Przypał? Mam ortodontę po pracy. Mogę też umyć w samochodzie, wziąłem słoik i wodę. Doradzi ktoś?
#praca #kiciochpyta
#praca #kiciochpyta

Jabby +630
Największą ironią jest że człowiek całymi latami wspierał różne projekty Korwina, denerwował się ciągle odpalanymi "protokołami 2%", szachami dla debili, Hitlerem, wtopami z nie dostarczonymi na czas podpisami pod wybory, 4,76% itp. , a kiedy w końcu jego ugrupowanie idzie na 15% w sondażach to jest przerażony jak to gówno, którym okazała się być konfederacja, może mieć takie duże poparcie.
#bekazkonfederacji #polityka
#bekazkonfederacji #polityka

Pamietam jak wszyscy mieli bekę z #xntentacion że upadł i dno osiągnął i już nie wróci, a jak wróci to i tak będzie miał mało widzów i wszyscy będą mieli z niego bekę.
I tak szczerze, to ten cały xntentacion może i ma mało widzów, ale to chyba tacy wierni. I odpala się dla nich, nawet często. Jak dostał bana, to na fb na grupie się odpalał, taki chętny do wszystkiego. IRL nagrywał nawet.
A zakolak? Wrócił. Odpalił się kilka razy. I #!$%@? i tyle, chłopa ni ma. Na tych niewielu streamach i tak nuda po tym, jak plany na te pierwsze streamy po powrocie się skończyły. Obiecał nawet jakieś #!$%@? grupy na fb i inne szmery bajery, a gość w dupie to ma totalnie XD Szczerze to zawiódł ostro, po tym całym obiecaniu, leceniu w #!$%@? co miesiąc, to naprawdę słaba postawa wobec widzów z większym jak i z krótkim stażem.
Takie mnie przemyślenia naszły. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#xayoo #twitch
Komentarz usunięty przez autora
I jeszcze ta elitarność, że ktoś jest widzem Twitcha od kilku lat XD
A co do xn nic sie nie zmienił
Najśmieszniejsze jest to że jak XN zaczął rosnąć w marcu to Xayoo dał #!$%@? swoim pracownikom i nagle się dało zrobić stream z gotowania czy z yogi, nawet drunkstreama
@KnurJajcaty: przecież co odpale tego #!$%@? japczana to tiktoki ogląda xDDDDD więc co to za argument xDDD