Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

zielonzielon +37
#raportzpanstwasrodka
Możecie się śmiać, ale ten tag to była jedna z moich głównych motywacji żeby przestać piwkować. Ja nawet tego syfu nie oglądam. Kojarze tylkko zdjęcia i filmiki tych paskudnych mord, bo mi się w gorących pokazują xd jakaś taka plugawość z tych ryjów bije, taki marazm i rozpacz, że zadziałały na mnie jak przekaz podprogowy. Szczególnie ta spuchnięta morda tego chyba głównego bohatera.
Albo pamiętam jak kiedyś był taki
Możecie się śmiać, ale ten tag to była jedna z moich głównych motywacji żeby przestać piwkować. Ja nawet tego syfu nie oglądam. Kojarze tylkko zdjęcia i filmiki tych paskudnych mord, bo mi się w gorących pokazują xd jakaś taka plugawość z tych ryjów bije, taki marazm i rozpacz, że zadziałały na mnie jak przekaz podprogowy. Szczególnie ta spuchnięta morda tego chyba głównego bohatera.
Albo pamiętam jak kiedyś był taki

Czy polecacie jakieś smartwatche dla iPhonea (nie applewatch).
Chodzi mi o taki w którym będą działały wszystkie funkcje, bo z tego co widzę, to większość, jak się sprawdzi, ma okrojone funkcje na iOS względem Androida.
@Wiesmin: te z "sensowną" baterią są bardzo okrojone z funkcji
No ale ja lubię sobie zdjąć zegarek na te kilkanaście minut w ciągu dnia, zazwyczaj jak i tak siedzę z iPhone w ręku.
@OlaCze: Jak? Używałem GTSa pół roku i maksymalny czas na baterii, jaki zrobiłem to z 13 dni, ale najczęściej ładowałem tak co 8 dni. Nawet producent reklamuje czas pracy do 14 dni, a to już jest dużo, jak na ten zegarek.
źródło: comment_16360225932hVbHVPuHOv23E3JyvQrR5.jpg
Pobierz