Aktywne Wpisy
mial85 +16
krucjan +120
Zgodnie z obietnicą wrzucam film z konsumpcji. Jeśli ktoś się spodziewa fajerwerków to od razu mówię, że się zawiedzie, to jest po prostu 13 minut jedzenia pizzy w ciszy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie to lubię sobie pogadać bzdury jakieś, ale nagrywałem w lokalu i głupio by mi było gadać do telefonu jedząc, już włączając samo nagrywanie czułem się jak pajac. ( ͡° ͜ʖ ͡°
Ogólnie to lubię sobie pogadać bzdury jakieś, ale nagrywałem w lokalu i głupio by mi było gadać do telefonu jedząc, już włączając samo nagrywanie czułem się jak pajac. ( ͡° ͜ʖ ͡°
Ciekawe, że jak komuś potrzebny argument, to spycha to do przykładu jednostkowego. Ty przyjmij, ty płać.
A jak dostaje argument tego samego typu od strony przeciwnej, to nagle #!$%@? o "takie rzeczy powinny iśc z budżetu", "to ich decyzja", to sramto to siamto.
Nie chcę opowiadać się po żadnej ze stron, ale jak chcecie używać tego "argumentu", to stosujcie go także do SPRAW WAM NIEWYGODNYCH.
#polska #neuropa #bekazprawakow #aborcja #bekazlewactwa #uchodzcy
w sensie?
Przecież większośc osób pokroju Godek i elektorat PIS/konfederacja nie chce uchodżców i chcą jednoczesnie prawie całkowitego zakazu aborsji.
Więc ten obrazek ich tyczy w 100% niezależnie od powszechności używania. Te "logikę" należy zastosowac względem siebie, jak ktoś tego używa niezależnie o który przykład chodzi.
Tym bardziej, że matki które musza potem utrzymywac te dzieci lub spędzać z nimi 24/7/365 narzekają na brak pomocy, na co ludzie pokroju Godek
Całe NATO i Unia powinni się zebrać do kupy i dać do zrozumienia kacapom że tak niewolno. Ale niestety w rządach
@Mezomorfix: no właśnie nie do końca, ale za dlugo by o tym rozmawiać. Poszukaj sobie Łukaszenko i Zbir w google. Tam będzie więcej na temat tego, że każde niepowodzenie Białorusi to większa integracja w zbir. Ale Białoruś cały czas ma dużo swobody. Według Putina, najlepiej by było, gdyby Białoruś została wchłonięta po prostu do Rosji.
Gdyby Polska odcięłaby ich do eksportu, to po prostu Łukaszenko