Aktywne Wpisy
linca_pau +601
Jeśli ktokolwiek z Was łudzi się, że afera wizowa obije się na sondażach, to uwaga, nie odbije się. Mój tato niestety jest PiSowcem. Kiedyś to był facet z głową, który oglądał wszystkie kanały informacyjne żeby wyrobić sobie opinie. Teraz jedyny słuszny kanał leci w domu. Coś mu w głowie przeskoczyło i blokada. Orędzie Grodzkiego? Tego łapówkarza? No daj dziecko spokój. Czasami podejmuję rozmowy, żeby jakkolwiek do niego dotrzeć, to się zaczyna. Przejął
Remus00 +11
Nigdy nie umiałem się ubierać. Od dłuższego czasu noszę tylko czarny/biały kolor bo w żółtej bluzie czy zielonej koszulce czuję się po prostu źle. To takie luźne wyjście na miasto żeby porobić zakupy. Jest źle? Oprócz tego ubieram jakiś komplet dresu z najka oto
#ubierajsiezwykopem
#ubierajsiezwykopem
1. Wykonaj oddział bojowy Kasztaniaków.
2. Namaluj swoje ulubione owoce na talerzu. Pokaż efekt.
3. Przeczytaj książkę autora, który obchodzi urodziny w tym miesiącu / polskiego żyjącego autora / autora który jest Twoim imiennikiem
Przeczytałam książkę polskiego, żyjącego autora, który nie jest moim imiennikiem i urodził się w grudniu. Chociaż jeden warunek spełnił.
Może się wydawać, że wybrałam najmniej wymagające zadanie, ale chyba jednak tak nie było. Książki dostałam na zeszłe święta, coś tam zaczęłam, ale nie bardzo mnie wciągnęła ta historia. W ramach wyzwania postanowiłam podejść jeszcze raz i przemęczyłam pierwszą część. Absolutnie nie mój klimat, nie moje czasy, nie mój styl pisania.
Najgorzej, że nie lubię nie kończyć i muszę teraz zabrać się za drugą część... (╥﹏╥)
@George_Stark: no tak, to faktycznie najbardziej obiektywnie ujęte.
@Franz_Maurer_2019: a czy tam już się różni tematyka od Króla? Zupełnie inne klimaty?
Obie książki czytałem w tym roku i pisałem o nich na tagu #bookmeter: Tutaj o Królu, a tutaj o Królestwie.