Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
#mirkowyzwanie

1. Wykonaj oddział bojowy Kasztaniaków.
2. Namaluj swoje ulubione owoce na talerzu. Pokaż efekt.
3. Przeczytaj książkę autora, który obchodzi urodziny w tym miesiącu / polskiego żyjącego autora / autora który jest Twoim imiennikiem

Przeczytałam książkę polskiego, żyjącego autora, który nie jest moim imiennikiem i urodził się w grudniu. Chociaż jeden warunek spełnił.

Może się wydawać, że wybrałam najmniej wymagające zadanie, ale chyba jednak tak nie było. Książki dostałam na zeszłe święta, coś tam zaczęłam, ale nie bardzo mnie wciągnęła ta historia. W ramach wyzwania postanowiłam podejść jeszcze raz i przemęczyłam pierwszą część. Absolutnie nie mój klimat, nie moje czasy, nie mój styl pisania.

Najgorzej, że nie lubię nie kończyć i muszę teraz zabrać się za drugą część... ()
Pobierz fajniusio - #mirkowyzwanie 

1. Wykonaj oddział bojowy Kasztaniaków.
2. Namaluj swoje...
źródło: comment_1635850017yI80Yb9wyjAXUM9ahcl3Do.jpg
  • 9
@George_Stark: tak jest! Zgadzam się, że to inne w ogóle tematy. Fan troche Twardocha here :) @fajniusio spróbuj jeszcze Morfinę łyknąć, bo to był dla mbie taki trochę wow no ale jak Ci nie wejdzie to wiadomo degustibus :) Mnie się akurat podoba chyba najbardziej Drach ale też psioczyli krytycy nawet że oj oj czemu to czemu tamto mnie to akurat co wytykali siadło. PS serial canal+ też polecam!
@fajniusio: tzn. hmmm zależy jak rozumieć słowo "klimaty" :) w Morfinie jest takie jakby spojrzenie na przełom, wybuch wojny i starcie się z życiem przed i po wybuchu tejże, łącznie z fizycznością, ale może się jaram tą książką, bo to mój pierwszy dobry, zimny i gęsty szot Twardocha? Mimo, że wcześniej łyknąłem Wieczny Grunwald gdzie grzebał w takim jakby klimacie ludzko-trupio-historyczno-przyziemnym i szlifował stajla. Ale strzelam, że jeśli styl pisania i