Wpis z mikrobloga

Największą wyczekiwaną przeze mnie zmianą w FH5 jest naprawienie tego pier*****ego rodzaju Anything Goes gdzie ścigasz się ty VS Ford Focus, Audi TT i Jakiś Dodge w każdej klasie. Vulcan porobiony na S2? To nic, na prostej łykają cię Fordy. W trójce była fajna różnorodność (pojawiały się nawet auta znajomych z Xlive) a w czwórce? Całe nic xD Wszystko w tych samych kolorach (niebieski Ford, srebrne audi, czarny dodge)

https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst145987_-Anything-Goes--AI-car-selection.aspx

#forzahorizon5 #forzahorizon4
  • 7
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@szmichal: nie miałem tego problemu. Jeśli już wybierałem anything goes (rzadko ale jednak) to działo się to co miało się dziać - brały udział zarówno wozy sportowe jak i tuningowane gruzy z niższych klas oraz terenówki i SUVy. Dlatego żeby szanse były równe to wybieram konkretny typ pojazdu, jest to o tyle wygodne że zawsze jako domyślne są do wyboru te kategorie do których należy obecny wóz. A czasem wybieram kategorie
@Zales360: Serio nie miałeś problemu z Anything goes? Pokażesz jak to wygląda u ciebie? Bo ja mam ten problem od premiery (ja vs fordy, audi i dodge bez względu na to, jaka to jest trasa i czym ja teraz jadę). W FH3 była fajna różnorodność pod tym względem. Wiem, że wybierając konkretne zawody (np markowe czy klasowe) mam te różnorodność ale tylko w obrębie np włoskich aut a chciałbym by