Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +119
Właśnie teraz trwa ważny mecz Polska - Włochy w Lidze Narodów w siatkówce.
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
zielonykszak +94
@ruok: Do momentu pojawienia się bulimii, bądź anoreksji.
Biedny niebieski zawsze wygląda jakby detonował bombe i każdy ruch ryzykował przypłaceniem życia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Odpowiedziałam na zabawnego mema. Nie musisz stalkować, dawać wskazówki o które nie prosiłam i dyrygować jaka waga jest rekomendowana, bo żaden lekarz nie będzie sugerował mi schudnięcia
Zrób coś dobrego i nie radź nikomu w zakresie zdrowia, bo jedynie co ci się uda to popsuć psyche ludziom, którzy nie są pewni co powinni lub ich nie stać na odpowiednią dla nich opiekę specjalistów. xD
Mam się podobać sobie, później długo długo nic i dopiero mogę myśleć czy mój wygląd podpasuje przegrywom z wykopu, a i gwarantuję, że takie kryterium nie ma sensu, bo połowa mnie skreśli za nie ten kolor włosów, za niski wzrost, a później nie ten kształt figury bo np. mam zbyt szeroką miednicę.
Dopóki podobanie się sobie idzie
Kobieta 55kg o dowolnym zwroście, której tłuszcz idzie w uda, pupę i biust pewniej dla większośći będzie lepiej wyglądać niż taka, której wszystko idzie w brzuch. Dodatkowo będzie zdrowsza (czasami lekarze sprawdzają cm w talii i w pasie, aby sprawdzić czy bardziej człowiek idzie w otyłość brzuszną).
A jednak znajdą się