@zlotopotoczanin a aha aha, ta od Włodka, kochana Danusia zawsze pamięta. A te 2 małe od Staśki z Mężem? Za granico pracują, a takiego dwa małe po 3 złote kupili? Ja bym się wstydził
@Wade94: i to przecież nie oni byli. Oni przyjadą dopiero na święta. Staśka kazala Halince kupić, i żeby przyszła zapalić. Przecież te kwiatki co były od Staśki na rocznicę, to też Halina przyniosła.
@zlotopotoczanin teraz czasu nie mają, a jak Łojciec gospodarke przepisywał to codziennie siedziała na kawie. Jak pan Buk go 2 lata temu zabrał, to czasu ni ma.
@Wade94: a po co jej gospodarka jak majątek sprzedała i do Norwjegi wyjechała. Ona z tym Habibi tam siedzi. On ją na pewno leje. Ja widziałam go, on takie złe spojrzenie ma. Na tym zdjęciu widziałam, z nią.
@zlotopotoczanin tyle warta, ja te jej znicze wyrzucem do kosza, a Ty zrób zdjęcie grobu i jej napisz smso że Tacie jest przykro że ni mioło dla niego czasu raz w roku. Niech się Halinka tłumaczy gdzie znicze zabrało, bo samo nie lepsza, plotkuje tylko i ludziom na złość robi.
@Endorfinek: u mnie babcia jest mistrzem. Mamy dwa groby obok siebie takie same pomniki odbicie lustrzane. Tak samo taktycznie znicze muszą być ułożone żeby była symetria xd a ja specjalnie mieszam żeby się w-------a( ͡°͜ʖ͡°)
Będę mieć zastrzyka w kręgosłupa pod RTG (blokada) w grudniu i się trochę cykam. Może dostanę plakietkę dzielny pacjent? Nigdy mi nie dali a tyle razy mnie kłuli.
źródło: comment_1635748509GZAz1lCZ6E1fQd6SbWtZ0f.jpg
Pobierz@zlotopotoczanin
Dzięki za poprawę humoru Mireczki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@Endorfinek: