Wpis z mikrobloga

Z całym szacunkiem do Janka , ale zaprezentował się bardzo słabo. Tak się kończy przyjeżdżanie z całą rodziną na wakacje do abu dhabi. Jak walczysz na takim poziomie to musisz być nastawiony, ze idziesz #!$%@? przeciwnika a nie skupiasz się na swoim dziecku. Glover był twardszy, wszechstronniejszy i lepiej przygotowany. Powiedzmy to wprost jest po prostu lepszym zawodnikiem. Mimo wszystko Janek dzięki za wszystkie piękne chwile i emocje przezywane podczas twoich walk. Jesteś legendą i zawsze nią będziesz
#ufc
Skonek248 - Z całym szacunkiem do Janka , ale zaprezentował się bardzo słabo. Tak się...

źródło: comment_16356293545lvHT5jNLMHRaPERvlauOF.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Skonek248: Janek też wcale młody nie jest, został mistrzem pod koniec swojej kariery (raczej mało kto będzie walczył tyle co Henderson). Pewnie zdrowie już niedomaga, a być może i wypalenie przyszło po zdobyciu pasa.
  • Odpowiedz
@Skonek248: Zaprezentował się słabo fakt, ale widzę że wszyscy go już praktycznie skreślają. Moim zdaniem racja z tą kwestią mentalności. Obskoczył potężny #!$%@? w parterze, wyglądał jakby w ogóle nie był przygotowany. Ta pierwsza minuta-półtora w drugiej rundzie która była w stójce - wypadł dobrze, zlapał jeden mocny cios ale poza tym stójka nadal była klasowa. Nie widziałem tam konkretnego gameplanu. Jeśli wróci znowu do ostrego #!$%@?, to wystarczy że obije
  • Odpowiedz
@Janczixd: #!$%@? czy ja napisałem, ze to na pewno przez to przegrał? Napisałem, ze teixeira był po prostu dużo lepszym zawodnikiem, ale miml wszystko nie było widać nastawienia bojowego i ognia w oczach Jana
  • Odpowiedz
@Skonek248: plucie się do niego o podróżowanie z dziećmi i rodzina to odklejenie totalne XD masa sportowców tak podróżuje i odnosi sukcesy XD jak Robert Lewandowski nie strzeli karnego to przez to ze Ania jest na trybunach? XD #!$%@? czego to polaczki nie wymyśla ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz