Aktywne Wpisy

Atreyu +58
Idę dziś na Jarmark Bożonarodzeniowy w #krakow
Co prawda dwie pajdy chleba ze smalcem i kiełbaską to już 60zł, ale za to nasram relacji na instagramie za ostatnie pół roku. Niech widzą że się powodzi. Później może jakaś grochóweczka z plastikowej miski w cenie zupy w dobrej restauracji, a na koniec popije grzańcem. A co!
#logikaniebieskichpaskow #jedzzwykopem
Co prawda dwie pajdy chleba ze smalcem i kiełbaską to już 60zł, ale za to nasram relacji na instagramie za ostatnie pół roku. Niech widzą że się powodzi. Później może jakaś grochóweczka z plastikowej miski w cenie zupy w dobrej restauracji, a na koniec popije grzańcem. A co!
#logikaniebieskichpaskow #jedzzwykopem
źródło: Zima-swiatecznie-Rynek-Glowny_M6B8712-fot.-Ela-Marchewka-1024x768
Pobierz
Naprawdę dziwią mnie ludzie, którzy marnują swoje życie i nie patrzą w przyszłość, choć mają wszelkie możliwości, by bylo lepiej.
Przykład 1 - księgowa, firmowe gestapo. 57 lat, ojciec po drugiej stronie, matka 90+, brak dzieci i męża. Spala się po 9-10 godzin w naszej robocie mieszkając idealnie w połowie drogi między moim miastem a dużym miastem z ogromnym rynkiem pracy. Teraz jest ciężko, ale robi 20 lat. Przez te 20 lat
Przykład 1 - księgowa, firmowe gestapo. 57 lat, ojciec po drugiej stronie, matka 90+, brak dzieci i męża. Spala się po 9-10 godzin w naszej robocie mieszkając idealnie w połowie drogi między moim miastem a dużym miastem z ogromnym rynkiem pracy. Teraz jest ciężko, ale robi 20 lat. Przez te 20 lat

#nintendoswitch
MD masz liniowa, bezpłciową fabułkę (co prawda z płot twistem), bossów na pół ekranu na których trzeba wpierw ogarnąć mechanikę mocno (co kto lubi), nierzadko nie wiesz gdzie isc po prostu się gubisz, przesadzony nawet jak na tą serie backtracking, kiepskie sterowanie i wkurzające sekcje z robotami gdzie biegniesz w zasadzie na ślepo i przez
Komentarz usunięty przez autora
@iamtehwin: Co to za skrót? Nowy here, Swtich od 5 dni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mówisz, że to lepsze o MD? MD mnie mega wkręciło
Czy ewentualnie jeszcze coś must have możesz polecić? Zeldę też miałem w zestawie, ale jakoś nie pali mi się aby to ograć