Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +17
oglądaliście bajkę papirus
Ostatnio powtórzyłem sobie wszystkie części "Obcego", wraz z "Prometeuszem".
Obejrzałem też "Obcy:Przymierze"; Tej części nie oglądałem. No i nie zawiodłem się, aczkolwiek nie ma szału w porównaniu z poprzednimi częściami.
Potem wziąłem się za dwie części "Alien vs Predator".
Jedynka to klasyka, ale dwójka była słaba. Pamiętam że miałem kiedyś taką kopię drugiej części, że nic nie było prawie widać na ekranie,
no ale okazało się że niewiele straciłem.
Teraz zastanawiam się
Obejrzałem też "Obcy:Przymierze"; Tej części nie oglądałem. No i nie zawiodłem się, aczkolwiek nie ma szału w porównaniu z poprzednimi częściami.
Potem wziąłem się za dwie części "Alien vs Predator".
Jedynka to klasyka, ale dwójka była słaba. Pamiętam że miałem kiedyś taką kopię drugiej części, że nic nie było prawie widać na ekranie,
no ale okazało się że niewiele straciłem.
Teraz zastanawiam się
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#nieruchomosci
@kiedysniebylembordo: To weź od razu zaznaczaj w swoich wpisach, że osoby mające inne zdanie niż Ty lecą na czarną, a ich wpisy będą kasowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pieniądz nie ma dziś wartości, a to jedyny punkt odniesienia jakim się posługujecie.
Ja kulturalnie dyskutuję, ale z Twojej wypowiedzi widać trochę hipokryzji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kiedysniebylembordo: Tak Panie @nfhn xD
Ludzie się dziwią, bo najpierw do nich / o nich piszesz, a później blokujesz. Dodatkowo produkujesz bardzo duże ilości wpisów i niektórzy chcieliby sprostować to co