Wpis z mikrobloga

@bodzio_pl: Kula Ognai ci starczy, a sposób na kasę : bijesz w kółko jakiegoś npc'ka z drogim łukiem i mieczem i potem je sprzedajesz i tyle. kula ognia podchodzisz do króla, i klikasz LPM do oporu i tyle chyba że chodzi ci o orki, to fala płomieni o ile grasz z tymi najnowszymi patchami jest przekokszonym shitem i leczenie innych aby tego paladyna leczyć i tyle, spamujesz tym do oporu
  • Odpowiedz
@Jurigag: Ja chcę grać u króla :>

Znaczy tam są chyba jakieś fajne spelle jeszcze, chcę ogolnie popierzać w szacie maga albo druida z dwoma mieczami bo jak przychodzi w zwyklej zbroi bic sie z magami to jest bardzo do d--y.

gonce lesne maja dobre luki jak nabije rep u nich to sobie bede szedl ubijac regularnie :P
  • Odpowiedz
@bodzio_pl: z fajnych spelli jeszcze to : lodowa lanca(to g---o co zamraża), poza tym ulepszanie szat daje 2 razy więcej ochrony, 60 przed magią to dosyć sporo bodajże, w dodatku przecież można odbijać ich czary ;P ogółem to naucz się fali płomieniu, podbij manę gdzieś do tych 300 chociaż, PW do regenracji many i potem idź do króla i orki padają z automatu, ogółem na Magu w G3 od około
  • Odpowiedz
@Jurigag: Jak sie ma 250 prastarej, mana regen, mag ognia, druid, mroczny mag odblokowane to sie naprza az milo a many to chyba z ok 500 mam zeby ciagle potow nie pic. To narazie obejsc cala myratne i pustnie polvlowac, krola, czysczenie miast i nordmar t ona deser, bo nordmar to przewalone przejsc, tyle silnych mobow

p.s gram na linuksie
  • Odpowiedz
@bodzio_pl: Nordmar magiem to jest banał w cholere, poszedłem tam po myrtanie nawet nie całej i tylko biegam i fala płomieni fala płomieni i biegne dalej, a many mam z 600 około właśnie i lvl aktualnie coś koło 48-49 ;p
  • Odpowiedz
@Jurigag: Ja gralem na srednim assassynem u orkow, masakra, biegalem ciagle prawie :P to tera poleweluje jak mi sie znowu grac w to zachce ale dwojki to ja bez kodow do dzis przejsc nie umiem ( po prostu mi sie nie chce babrac ) tam kregi magii byly :P
  • Odpowiedz
@bodzio_pl: dwójka jest równie prosta magiem, wystarczy sobie spamić zombiakami, gromem i błyskawicą w IV rozdziale, III to masakra tj poszukiwacze, dopiero w V gdy mamy święty pocisk jesteśmy w stanie je pozabijać normalnie, ale końcówka gry to tak samo jak G3 3/4 gry czyli karabin maszynowy.
  • Odpowiedz
@bodzio_pl: w ogole z tego nie korzystam, samą magią ubijam, ewentualnie mozesz skoczyc na pusytnie po fale mrozu lub eksplozje lodu, fajne czary, a najlepiej fale mrozu, i puszczac w kolko fala mrozu fala plomieni ;p
  • Odpowiedz