Aktywne Wpisy
jacekparowka +64
Jak można w ogóle lubić pracować?
Przecież to jest definicja choroby psychicznej. Wyobraźcie sobie że m----n na plantacji bawełny mówi że mu tam bardzo dobrze, ma co robić cały dzień i w zamian są zaspokajane jego podstawowe potrzeby jak jedzenie, picie, miejsce do spania. Pomyślelibyście, że jakiś nienormalny.
Za to jak ktoś powie że lubi swoją pracę na etacie, czyli identyczna sytuacja jak niewolnictwo murzyna tylko dostosowane do realiów XXI wieku to
Przecież to jest definicja choroby psychicznej. Wyobraźcie sobie że m----n na plantacji bawełny mówi że mu tam bardzo dobrze, ma co robić cały dzień i w zamian są zaspokajane jego podstawowe potrzeby jak jedzenie, picie, miejsce do spania. Pomyślelibyście, że jakiś nienormalny.
Za to jak ktoś powie że lubi swoją pracę na etacie, czyli identyczna sytuacja jak niewolnictwo murzyna tylko dostosowane do realiów XXI wieku to
jaki masz stosunek do swojego niewolnictwa (pracy na etacie)
- nienawidzę 21.5% (360)
- nie lubię 27.2% (455)
- neutralny stosunek (jestem lekko chory psychicznie 28.6% (479)
- lubię (jestem mocno chory psychicznie) 22.6% (378)
Fennrir +479
Dworzec kolejowy w Elblągu - przed i po "modernizacji". Był #modernizm z czasów III Rzeszy, jest styropianoza jak na budynku administracyjnym jakichś magazynów w Polsce powiatowej.
Inb4 "wcześniej też był brzydki" - wcześniej był brudny i zaniedbany, ale mógł wyglądać dobrze, obecnie to jest gwаłt na estetyce. Uprzedzając też argumenty że "przynajmniej teraz jest ciepło" - są np.:tynki izolacyjne, ale w Polsce nie zna się innych metod niż opіerdolenie styropianem.
Inb4 "wcześniej też był brzydki" - wcześniej był brudny i zaniedbany, ale mógł wyglądać dobrze, obecnie to jest gwаłt na estetyce. Uprzedzając też argumenty że "przynajmniej teraz jest ciepło" - są np.:tynki izolacyjne, ale w Polsce nie zna się innych metod niż opіerdolenie styropianem.
Jesteście za tzw. ,,ochroną granic"? Spoko, ale przestańcie oszukiwać siebie i ludzi w okół, że tam nikt nie ginie, mogą iść na przejście graniczne, mają wybór. Nie mają, bo Polska do spółki z Białorusią im go odbiera.
#antykapitalizm #wolnyswiat #bekazprawakow #migranci
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zgadza się, Polska jako najbliższy sąsiad Afganistanu i Syrii powinna przyjmowac uchodźców wojennych a nie łamać prawa czlowieka
Ktoś podjął decyzję że idziemy z Syrii do Białorusi siedzieć w lesie.
Co ja mogę na to że ktoś ma durnych rodziców?
@IcyHot: Nie są durni, tylko tam, gdzie mieszkają mają tak przed*pcone, że wolą podjąć takie ryzyko. Tak ciężko to zrozumieć? Nikt się nie ładuje przez las na drugim końcu świata po socjal
@piespolny: XDDDD
to dlaczego nigdzie nie ma takich kadrow? przeciez gdyby tak bylo to tefaueny i inne wyborcze p--------y o tym 24/7
Jak przyjeżdżasz do nie wiem, Grecji na wakacje, to też marudzisz, że nie wszystko jest tak, jakbyś chciał? Czy może na zachód pojechałeś i stwierdziłeś że spełnianie tamtejszych wymogów dotyczących legalności pobytu to g---o i w ogóle oto ja wielki polak Lehita nie będę się stosować?
@Ama-gi: Nie ze swojej. To nie Polacy.
Komentarz usunięty przez autora