Wpis z mikrobloga

W tygodniu jechałem samochodem, leciał w VOX FM (ogólnopolska stacja radiowa) taki program gdzie gostek chce żeby była dziewczyna mu wybaczyła i żeby byli razem (dziewczyna miała dziecko, ale nie jego), no i ten prowadzący zadzwonił do niej, ona się zgodziła, a później jeszcze prowadzący dodał od siebie, że nie ważne kto jest ojcem tylko kto wychował i że ma nadzieję, że będzie nosił tego brajanka na rękach i kiedyś w końcu usłyszy "tato" xD

Taki w sumie przekaz myśli, ale mam nadzieję, że zrozumieliście ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#przegryw #blackpill
  • 6
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful:

Jak mieszkałem w domu rodzinnym i stary słuchał właśnie radia zet czy tam rmf fm to co chwilę była akcja że beciak dzwonił przepraszając swoją Panią xD Polscy spermiarze nie mają żadnej godności.
Kreek - @LajfIsBjutiful: 

Jak mieszkałem w domu rodzinnym i stary słuchał właśnie ...
  • Odpowiedz
że nie ważne kto jest ojcem tylko kto wychował

@LajfIsBjutiful: i niestety kto bytował z małolatem w pierwszych 2-3 latach życia, wtedy programują się zachowania i mechanizmy, które potem człowiek odczytuje jak z taśmy w późniejszym życiu, zazwyczaj nie zdając sobie z tego sprawy. Pato-zapładniacz nie musiał wychowywać, mógł tylko robić burdy, chlew w chałupie i domowe przedszkole i tak wyryje to znaczny wpływ na późniejsze zachowania młodego.Life is brutal i
  • Odpowiedz